Emre Belözoğlu: “2-0’dan 2-2’ye gelmek önemli ve değerli” Emre Belözoğlu: “2-0’dan 2-2’ye gelmek önemli ve değerli”
Transfer döneminin hareketli takımlarından Kafkasspor, transfere doymuyor. Birçok başarılı ismi kadrosuna katan Yeşil Beyazlılar son olarak iç transferde yeniden anlaştıkları kaptan Serdar Şenvardar ve golcü Ömer Faruk Boz ile sözleşme imzaladı.

“GEÇEN SENENİN FLAŞ YILDIZI”

Kulüp Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Metin Ungan,

“Kulübümüzün efsane kaptanı Serdar ile yeniden anlaştık. Biz kendisiyle gurur duyuyoruz, kendisini seviyoruz. 4 yıldır Kafkasspor’un formasını terletiyor. Kendisini bu camiada efsane yapan karakteriyle gurur duyuyoruz. Kafkasspor kendisiyle beraber BAL Ligine bu sene inşallah çıkacak. Geçen senenin flaş yıldızı, gerçekten oynadığı futbolla ve karakteriyle Kafkas camiasını mest eden Ömer Faruk Boz ile yeniden anlaştık. Biz böyle bir yıldızla beraber olduğumuz için gerçekten çok mutluyuz. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

“O SENE BU SENE”
4 yıldır Kafkasspor forması giyen 25 yaşındaki Serdar Şenvardar,

“Geçen seneki kenetlenmeyi bu sene de gösterirsek, Allah’ın izniyle başaracağımıza inanıyorum. İnşallah o sene bu sene olur” dedi.

“CAMİA BENİ SAHİPLENDİ”
Geçtiğimiz sezon ortasında Kafkasspor’a transfer olduğunu belirten 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Ömer Faruk Boz ise

“Ben buraya ilk geldiğimde ‘buraya girip çıkmak istemeyeceksin’ demişlerdi. Gerçekten öyle bir ortam oldu. Hepsinden Allah razı olsun. En son gelmeme rağmen beni sahiplendiler” dedi. Konuşmanın ardından 2 oyuncu sözleşmeleri imzaladılar.