Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile bir araya geldi

Milyonlarca seçmenin yerel yöneticileri belirlemek için sandığa gideceği seçime iki gün kala Yeniden Refah Partisi’nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala YRP’nin belediye başkan adayı AK Parti lehine çekildiğini açıkladı.

İzmir’de yaşanan gelişmede YRP Bergama Belediye Başkan Adayı Mutlu Metin Cumhur İttifakı adayı olan Sadık Doğruer’in lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı. Mutlu Metin yaptığı açıklamada; “Bu kararı almamda adaylığım kesinleştiğinde yaşadığım bazı olaylar ve Bergamamızın bu 5 yıl içinde il olabilirliği yapılacak hizmetlerin ivedi olarak yapılması Bergamamızın sanayileşmesindeki önemli adımların daha hızlı atılması ve yöremizdeki eş dost iş arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler özellikle son günlerde şahsımı telefonla arayarak seçim süreci ile ilgili yaptığımız görüşmeler de etkili olmuştur. Beni bu süreçte gerçekten destekleyen yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepinize Saygı ve Sevgilerimi Sunuyorum. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi