Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Yenicespor, Teknik Direktör olarak geçtiğimiz sezon Gürsu Belediyespor'u şampiyonluğa taşıyarak BAL ligine çıkaran Osman Kara ile anlaştı.

HEDEFİMİZ BAL LİGİ

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Yenicespor Başkanı Sebahattin Göztepe "Hedeflerimiz doğrultusunda yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde teknik direktörlük görevine Osman Kara'yı getirmiş bulunmaktayız. Geçtiğimiz sene Gürsuspor'da başarılı bir sezon geçiren hocamız, aynı başarıyı kulübümüzde göstereceğine inanıyoruz. Transferlerimizi yapıp sezona hazır girmek istiyoruz. Bu yılki hedefimiz BAL ligine yükselmektir" dedi.

AYNI BAŞARIYI YAŞAYACAĞIM

Yapılan anlaşma sonrasında Osman Kara; "Ortak hedeflerimiz olan güzel bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Geçtiğimiz yıl Gürsu Belediyesinde başarılı bir sezon geçirdim, aynı başarıyı Yenicespor ile yaşayacağıma inanıyorum. Hedefimiz başarılı bir sezon sonunda Bal ligine yükselmek. Bana güvendikleri için Kulüp Başkanımız Sebahattin Göztepe'ye ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İnegöl Kafkasspor Play-Off'a Penaltılarda Veda Etti! İnegöl Kafkasspor Play-Off'a Penaltılarda Veda Etti!