Evde Yapılabilecek En İyi Antrenmanlar Evde Yapılabilecek En İyi Antrenmanlar

İnegölspor'un spor okulları veli bilgilendirme toplantısı Sani Konukoğlu salonunda yapıldı.
ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLIYORUZ
Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Timur Erezsarı; "Bugün burada İnegölsporumuzun çocuklarımız için yaz okulunda yapmış olduğu çalışmalar hakkında sizleri bilgilendirmek için toplanmış bulunuyoruz. Çocuklarımız hepimizin en değerli varlıkları, geleceğimiz ve çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için hepimiz elimizden geldiğince olağan tüm gücümüzle her türlü çalışmanın içerisine giriyoruz. Çocuklarımızın kişisel gelişimi, ahlaki değerleri hepimiz için çok önemli. Bunların belli bir noktaya gelmesinde en önemli faktörlerden biri de spor oluşumu. İnegöl'ün değeri olan İnegölspor'da bununla ilgili çalışmalarını en iyi şekilde yapmaya çalışmakta ve siz değerli velilerimize, mücevherleri olan çok değerli evlatları da bunlarla alakalı bu bilgileri empoze etmeye çalışmaktadır. İnşallah başarılı oluyoruzdur. Başarılı olduğumuza da inanıyorum. Bu akşam değerli hocalarım yapmış oldukları çalışmalarla alakalı misyonumuz, vizyonumuz ve çocuklarımıza katmaya çalıştığımız değerlerle alakalı bir bilgilendirme yapılacak. Bu sene bu toplantıyı ilk defa düzenliyoruz. Fakat bundan sonraki yıllarda devam etmesini umuyoruz. Hayırlısı olsun."dedi.
SOKAK FUTBOLUYLA BÜYÜDÜK
Daha sonra söz alan Gençlik Geliştirme Sorumlusu İrfan Kapdan, şunları söyledi: "Bu yıl ilk defa düzenlemiş olduğumuz spor okulu etkinliklerimizle ilgili bilgilendirme ve değerlendirme amaçlı bir arada bulunmaktayız. Futbol okulundaki faaliyetler daha önceki dönemlerde sokak futboluna dayanmaktadır. Özellikle bizim İnegöl İlçemiz için geçerli olan bir durum söz konusu. Boş arazilerin sanayileşmenin söz konusu olmadığı dönemlerde, İnegölspor kulübümüzün profesyonelliğe ilk adım attığı dönemlerde sokak futbolu çok yaygın olduğu bir ilçede büyüdük hepimiz. Bunun neticesinde İnegölspor'da oynayıp daha sonra profesyonel liglerde oynamış olan ağabeylerimiz, büyüklerimiz, arkadaşlarımız sokak futbolundan o seviyeye gelmişlerdi. Daha sonra İnegöl'ümüzün hızla gelişen sanayisi, hızla büyüyen ekonomisi, dışarıdan aldığı göçler ve şehirleşmeden dolayı maalesef alanlarımızın azalması, kulüplerin spor okulu faaliyetlerine kendi bünyelerinde yapmaya zorlamaktadır"
RAKİBE SAYGI DUYACAK FUTBOLCULAR
"Biz de İnegölspor kulübü olarak, 1984'lü doğmuş olan sporcularla başlayan spor etkinlikleri günümüze kadar devam etmektedir. İnegölspor kulübü olarak bizlerin vizyonu İnegölspor'un örf ve adetlerine uygun sporcular yetiştirmek. Aynı zamanda sporun evrensel boyutlarını göz önüne alarak, sevgi, kardeşlik ve fair-play ruhu içerisinde sporcular yetiştirmek temel düşüncemiz. Aynı anlamda gelecek yıllarda İnegölspor'un altyapısında forma giyecek futbolculara ve onunla beraber İnegölspor kulübümüzün örf ve adetlerini yerine getirecek aynı zamanda hakemlere, seyirciye, rakip takıma saygı duyacak, sevgi besleyecek sporcular yetiştirmek. Bunun dışında da kulübümüzün aynı zamanda ekonomisine katkı sağlayacak Türk futbolunun geleceğinde yer alacak olan sporcuları bünyemize katıp, onların gelişimine katkı sağlamak."ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından yapılan faaliyetler hakkında öğrenci velileri ile karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.