O İlimize Spor Köyü müjdesi O İlimize Spor Köyü müjdesi
Angelekoma Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğine Sarı Kırmızı renklere gönül vermiş birçok isim katıldı.

Yemeğin ardından konuşan, UltrAslan İnegöl Temsilcisi Ömer Bekil, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

MAÇ ORGANİZASYONLARI ARTACAK
Bekil: “5 yıldır geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz ultrAslan İnegöl iftar yemeği organizasyonuna katılımlarından dolayı değerli Galatasaraylı misafirlerimize ve basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yıl geçen yıla oranla katılımın daha arttığını bu tarz çeşitli organizasyonlarla birliğin, beraberliğin ve Galatasaray ruhunun daha da kuvvetleneceği kanaatindeyiz. Bu organizasyonları düzenlememizdeki amaç İnegöl’de bulunan Galatasaraylı vatandaşların bir araya gelerek birbirleri ile tanışmaları, kaynaşmaları ve daha samimi bir ortam oluşturabilmek.”

“ UltrAslan İnegöl olarak amacımız takımımıza sonuna kadar maddi ve manevi destek olarak Galatasaray Aşkını daha coşkulu daha yoğun yaşayıp yaşatabilmek. Bu nedenle bugüne kadar yaptığımız çeşitli maç organizasyonlarını daha da arttırarak bunun yanı sıra çeşitli faaliyetler düzenleyerek taraftarlarımızı bir araya getirip Galatasaray Ruhunu sürekli zinde tutmayı planlıyoruz” dedi.

4.YILDIZI TAKACAĞIZ
“Galatasaray son 3 yılda 2 şampiyonluk, Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa’nın sahibi olmasının yanında Şampiyonlar Ligi’nde de elde ettiği başarı ile ülkemizin gururu olmaya devam ediyor” diyen Bekil: “ Bu sezon başından itibaren takımımızın üzerine oynanan kirli oyunlar, hakem hataları gibi eylemler neticesinde başarımıza gölge düşürmek adına başlatılan bir takım çalışmalar yüzünden ligde istediğimiz başarıyı elde edemedik. Ancak bizim ve Galatasaray camiasının takımımıza olan güveni her zaman tamdır ve hiç bir şekilde zayıflamamıştır.”

“ İnşallah önümüzdeki sezon yeni teknik heyetimiz ve yeni takviye yapılacak futbolcularımızla birlikte takımımızın ligde şampiyon olarak 4.yıldızı takacağından hem de Avrupa’daki başarı çıtasını yükseltme adına başarı göstereceğinden hiç birimizin şüphesi yoktur. Bunu başaracak bir takıma sahip olduğumuza yürekten inanıyoruz. Bizler de bu başarıya destek olmalıyız. Bunun için yapılacak olan maç organizasyonlarına katılım göstererek takımımızı desteklemeli ve başarısına katkıda bulunulmalıyız” ifadelerini kullandı.

SİİRT’E ULTRASLAN ELİ UZANACAK
Konuşmasında UltrAslan tarafından başlatılan bir proje hakkında da bilgiler veren Bekil, şunları söyledi: “ultrAslan bünyesinde başlatılan “ Bir Dilek Tutun Geliyoruz “ projesi kapsamında ultrAslan olarak sadece Galatasaray’ın adının olduğu değil, aynı zamanda insanların yardıma ihtiyaç duyduğu her yerdeyiz. Yıllardır süregelen sosyal sorumluluk projelerimize ultrAslan 13. yaşında bir yenisini ekliyor ve ülkenin her köşesinde yer alan köy okullarına ulaşıyoruz.”

“ Bu kapsamda başlatılan çalışma neticesinde Siirt‘in Gökçebağ beldesinde ultrAslan Hatıra Parkı yaptırmaya karar verdik. Bu projede bizlerden sponsorluk desteğini esirgemeyen İnegöllü Galatasaraylı İş Adamlarına, ultrAslan Genel Başkanı Veysel Giley ve ultrAslan Yurtiçi Korrdinatörü Danış Karakaş’a huzurlarınızda bir kere daha teşekkür ediyor; “Yaşasın Galatasaray Yaşasın Tam Bağımsız ultrAslan” diyerek sözlerimize son verirken İslam aleminin, ülkemizin, İnegöl halkının ve tüm Galatasaraylıarın şimdiden bayramını kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum”