HAYIRLI OLAN OLSUN

İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ile partililerin eşlik ettiği seçim çalışması sonrası Milletvekili adayı Fikret Bayram yaptığı açıklamada;

"İnşallah bu konuşmalarımızın en sonunu 24 Haziran gecesi yapmayı Rabbim nasip etsin. Hayırlı olacaksa, en faydalı, en güzel hizmeti bizler vereceksek Rabbim nasip etsin diyoruz. Bir husus hatırlatmak istiyorum; bazen bize soruyorlar.

CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı

Neden A partisiyle değil de, B partisiyle yola devam ettiniz, onlar size daha yakındı şeklinde."

BİZİ İSTEMEDİLER

"Bir kere daha hatırlatmakta fayda var. Bizim ilk yola çıkışımız Adalet ve Kalkınma Partisiyle bir yol çizilebilir mi noktasında olmuştur.

Ancak özellikle şuanda Cumhur İttifakı içerisinde yer alan Milliyetçi Hareket Partisinin bir başka logoyla, bir başka partinin yer almasına rıza göstermeyeceğine dair yaklaşımıyla bizlerin o seçime logomuzla giremeyeceğimiz anlaşılınca, hiçbir zaman milli görüş hareketi temsil edilmediği bir seçim kendine bulmamıştır."

SEÇİM DÖNEMİNDE PARTİ KAPANIYOR

"Bundan dolayı mecburen kendimize yeni yollar aramıştık. Şuanda da o yollarda devam ediyoruz. Ama şunu da hatırlatmak istiyorum; eskiden partiler darbe dönemlerinde kapatılırdı. Şimdi ise seçim dönemlerinde kapatılır oldu.

Hemen hemen her seçim döneminde bir parti genel başkanının inisiyatifiyle kendi hayatını sona erdiriyor."

BİR MİLLETVEKİLİ TAMAM

"Biz bu halkın içerisinde çıkmış insanlarız. Bu yüzden yolumuza 0,001 bile alsak, kendi çizgimizde devam etmek üzere karar veriyoruz. Bu seçimde herkes oyunu gönlü olan partiye verebilecek.

İşte biz bundan aldığımız özgüvenle umuyoruz ve bekliyoruz ki, birinci milletvekilimizin çok rahat çıktığını söyleyebiliyoruz."

SEÇİLME İHTİMALİ YÜKSEK

"Ve inşallah İnegöl'de ikinci sırada yer alan kardeşiniz olarak bende Saadet Partisi listelerinden çıkma ihtimalini yükseltmiş biri olarak sesleniyorum ve diyorum ki, aman lütfen birilerinin yanlış kelimeleriyle Saadet Partisine vereceğiniz oyları başka yerlere kanalize etmeyin ki, seçimden sonra üzülen kişi olmayasınız" diye konuştu.