Şampiyon Inter, Torino'yu Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle mağlup etti Şampiyon Inter, Torino'yu Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle mağlup etti
Bursa İl Karate şampiyonasında minik – yıldızlar kategorisinde İnegöl Çakır Karate spor kulübü sporcusu ve İstaş- Kentaş ortaokulu öğrencilerinden Kübra Yazıcı minikler kategorisinde 1. ve Büşra yazıcı yıldızlar kategorisinde 2. Olarak Manisa’da yapılan okullar arası karate grup müsabakalarına katıldılar.

İLÇEMİZİN ONURU OLDULAR

13-15 Şubat tarihleri arasında Manisa’da yapılan grup müsabakalarına Bursa İzmir, Balıkesir, Çanakkale, Muğla, Denizli, Eskişehir, Kütahya, Bilecik’ten 800 sporcu katıldı.

Burada da üstün başarı göstererek Türkiye Finallerine katılma hakkı elde eden sporculardan Kübra Yazıcı miniklerde 3., Büşra Yazıcı ise yıldızlarda 2. Olarak ilçemizin onuru oldular.

BAŞARILAR DİLEDİ

28 Şubat-1 Mart 2015 tarihleri arasında Samsunda yapılacak olan okullar arası Türkiye Karate şampiyonasında ilçemizi temsil edecek olan sporcuların ziyaretinden son derce memnun olduğunu ifade eden Yusuf Şevki Yücel;

“Sporcularımızı ve çok değerli antrenörleri Cemil Çakır’ı ve kızlarımızı yürekten kutluyorum. Cemil hocamız yıllardan beri karatede başarılara imza atmış, milli sporcular yetiştirmiş kardeşimizdir.

Daha büyük işleri başarabileceğini de ispat etmiştir. Bu vesileyle kendisini tebrik ediyorum. İnegöl her alanda olduğu gibi sporda da adını duyuruyor, duyurmaya devam edecektir.

Sporcularımız, antrenörlerimiz, İlçe Spor Müdürlüğü, okul müdürlüklerimiz, beden eğitimi öğretmenlerimiz, kaymakamımız belediye başkanımız sivil toplum örgütlerimiz iş adamlarımız el ele verdikçe bizim önümüzde kimseler duramayacaktır”

“Ben kızlarımıza ve hocalarına ziyaretlerinden ve bizlere bu gururu yaşattıklarından dolayı tekrar teşekkür ediyor, katılacakları Türkiye finallerinde başarılar diliyorum. Oradan da madalyalarla döneceklerine inanıyorum. Allah yardımcıları olsun” dedi.