İhya'ya göre Buzdolabı görmek ne anlama gelir?

"Devletin yahut yerel idarelerin hazinesine, Evcimen, itaatkar kadına, Buzdolabındandan içilen soğuk su, meşrubat yahut iç ferahlatan şeyler kadın tarafından gelecek mala delalet eder." 

Buzdolabının Elektrik Tüketimini Azaltan Yöntem Bulundu

Rüya yorumlarında İhya, buzdolabını genellikle refah ve bollukla ilişkilendirir. Özellikle buzdolabından içilen soğuk suyun, ferahlık ve rahatlama hissi ile birlikte maddi kazançlara işaret ettiğine dikkat çekilir.

Buzdolabı 1 Tl Koymak6

Molla Cami ve Diyanet'in rüya tabiri

"Rüyada buzdolabı görmek, çok hizmetkar ve menfaatlı, bir hanıma işaret eder. Buzdolabından su içmek o kadın tarafından mala nail olmaktır." Molla Cami

Rüyada Canavar görmek ne demek? Dini rüya tabirleri Rüyada Canavar görmek ne demek? Dini rüya tabirleri

"Rüyanızda buzdolabı görmeniz; hizmetçilerin çokluğuna ve faydalı bir hanıma işaret eder." Diyanet

Buzdolabı 1 Tl Koymak5

Molla Cami ve Diyanet'in yorumları, rüyada görülen buzdolabının bereket ve yardımsever bir kadına işaret ettiği yönünde birleşiyor. Buzdolabından su içmek ise bu kadın vasıtasıyla gelecek maddi veya manevi kazanca yoruluyor.

Buzdolabı 1 Tl Koymak

Nablusi'nin rüya tabiri 

"Rüyada buzdolabı görmek, çok hizmetkar ve menfaatlı, reise bir hanıma delalet eder." Nablusi

Nablusi de buzdolabının, liderlik vasıfları olan bir kadını simgelediğine ve buzdolabından su içmenin, o kadın tarafından gelecek hayra işaret olduğuna vurgu yapar.

Buzdolabı (1)-2

Modern rüya yorumları, eski metinlerle uyumlu olarak, buzdolabının genellikle bereket, ferahlık ve yeni başlangıçları simgelediğini gösteriyor. 

Kaynak: İhya