Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı
OSB kavşağında yaşanan trafik çilesine neşter vurmak isteyen AK Parti Bursa Milletvekili Şahin’in girişimleriyle yapılması planlanan yonca tipi köprülü kavşağın ihalesi 8 Temmuz tarihinde yapılacak.

2 ALT GEÇİT GENİŞLETİLECEK
Gerçekleştirilecek olan ihalenin ardından kavşağın yapımına hemen başlanılacak. Milletvekili Hüseyin Şahin, kavşağın ihale müjdesini dün twitter hesabından duyurdu. Bu arada kavşak çalışması ile birlikte Mesudiye alt geçidi ile Kozluca yaya alt geçidi büyük araçların geçişine uygun hale getirilecek.

İNCELEME YAPILMIŞTI
Geçtiğimiz aylarda; AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte çalışmaların yapılacağı alanlarda inceleme bulunmuştu.

GÜNDEME BİZ GETİRDİK
Öte yandan Organize Sanayi Bölgesi girişindeki ışıklarda yaşanan araç yoğunluğunu 22 Ekim 2013 tarihinde yapmış olduğumuz ‘OSB ışıklarda trafik çilesi’ başlıklı haberimizde duyurmuştuk. Haberimizin içeriğinde ayrıca kavşakta 2009 ile 2013 yılları arasında toplam 30 kazanın meydana geldiğini, bu kazalarda 1 kişi hayatını kaybettiğini ve 60 kişinin ise yaralandığını aktarmıştık.