Kurtuluşspor yönetimi, Celal İnegöl Köftecisi'nde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

BİRÇOK TECRÜBE EDİNDİK

İftarın ardından konuşan Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş;

Beşiktaş, derbi galibiyeti olmadan sezonu kapatacak Beşiktaş, derbi galibiyeti olmadan sezonu kapatacak

"4 sene önce yönetim kuruluna girdiğim Kurtuluşspor camiasında, bu sene ile birlikte 2 yıldır başkanlık görevini üstlenmekteyim. 4 sene boyunca birçok tecrübe edindik. Geçen sezon Kafkasspor maçında şanssız bir şekilde beraber kalarak play-off şansımızı kaçırmıştık.

Bu sezon önümüze çok büyük hedefler koymuyoruz. Takımımızı gençleştirme çalışmalarımız önceki yıllara oranla artarak devam ediyor. Bu sene altyapıdan yetiştirdiğimiz 3 yada 4 oyuncuya A takımda şans vereceğiz" dedi.

ÖNCE İÇ TRANSFER

Transferlerde acele etmediklerini kaydeden Öziş;

"Transfer Komitemiz bugünden itibaren teknik ekibin ve kadronun oluşturulması adına çalışmalarına başlayacaktır.

Önceliğimiz iç transferi bitirmek. İç transferi bitirdikten sonra, dış transferde 4 yada 5 oyuncuyla anlaşma sağlayacağız. Kadromuzun iskelet yapısını korumak öncelik hedefimizdir" diye konuştu.

3 YILDA 1 MİLYON HARCAMA

Amatör kulüplerin ciddi rakamlar harcayarak takımlar kurduklarını da aktaran Öziş, şöyle devam etti:

"Baktığımızda mesela bir Kurtuluşspor olarak son 3 yılda 1 milyona yakın harcama yapmışız. Fakat istediğimiz hedeflere ulaşamadık. Sonuç olarak bu yanlıştan dönmek için her kulübün şapkasını önüne koyması ve düşünmesi gerekiyor. Bizde bu yıl bu anlayışla yola çıktık.

Başta ahlak ve karakterli olmak üzere mali yönden bizi zorlamayan oyuncularla devam etme kararı aldık. Önceki yıllarda Altyapısıyla övünen Kurtuluşspor'u yeniden oluşturma adına çalışma başlattık. Camiamızın bu konuda bize yardımcı olmalarını rica ediyoruz.

Öte yandan geleceğin futbolcularını seçmek ve yetiştirmek için oluşturduğumuz Yaz Spor Okulu'da 20 Haziran itibariyle kayıt almaya başlamıştır. Velilerimizin Kurtuluşspor kulübüne şahsen başvurmaları gerekmektedir"

YÖNETİMDE GÖREV DAĞILIMI

Öte yandan, Talha Öziş başkanlığındaki Kurtuluşspor yeni yönetiminde görev dağılımı şu şekilde oluştu: As Başkan Alpaslan İlhan, Başkan Yardımcıları Orhan Turan, Cüneyt Ekmekçi, Emre Şimşek, Burak Kapdan, İbrahim Demirtaş, Futbol Şube Sorumlusu Devrim Oluklu, Ensar Olucay, Hasan Ekim, Genel Kaptan Olcay İleri, Mahmut Dinç, Tarık Uysal, Suat Güleç, Onur İdil, Ali Başol, Federasyon Temsilcisi Abdurrahman Maksutlar, Ozan Can, Sedat Esadi, Mali İşler Sorumlusu Beşir Sanatçı, Fatih Sak, Sıtkı Babacan, Tesis ve İdari İşler Sorumlusu Celal Taşdemir, Doğan Temizkan, Basın Sözcüsü Yavuz Baydar, Kadir Usluer, Hukuki İşler Sorumlusu Savaş Kazanç, Orhan Uludağ, Altyapı Sorumlusu Enver Dede, Recep Kosova, Reklam ve Halkla İlişkiler Süleyman Güzel, Yusuf Sak.