BİZE NAMAZ KILMAYIN DİYORDU 
İnegöl’de takma isimler kullandığını ifade eden kişi şuan Green Card ile Amerika’da olduğunu ifade ederek; şu itiraflarda bulundu: “İnegöl’de takma isimler kullanıyorduk. Kimse gerçek isimleri bilmiyor, öğrencileri biz eğitim veriyorduk. Dönem ortasında sol bir dershaneye gönderiyorduk öğrenciler askeri liseye girsinler diye. Askeri liseye girmeden önce testler uyguluyorduk. Öğrencileri orta 2’den seçiyorduk. Askeri liseye girdiklerinde namaz kılmıyorlardı. Abiler bize diyordu namaz kılmayın öteki dünyada bizi hesaba çektiklerinde biz askeriyeyi düzeltmek için namaz kılmadık dersiniz diyorlardı.” 
İNEGÖL’DE BÖYLE YAPILANMIŞLAR 
“İnegöl gibi ilçede biz 6-7 abiydik hepimizin 3 öğrencisi vardı. En az 10-12’si askeri liseye girdi. Bütün Bursa’nın ilçelerini düşünün; İstanbul’u düşünün. 1991 doğumlu İnegöl’den askeri liseye kim girdi ise o gruptan bakın bu kadar net söylüyorum. Müşerref Muzaffer Samda Okulundan mezun Heybeli ada askeri lisesindeydi şuan ne durumda bilmiyorum. İsimlerini bilmeyip yüzlerini tanıdığım çok öğrenci var. Şu an emniyet teşkilatı askeriyeden çok daha beter.” 
DURMAYACAKLAR 
“Bunlar durmayacaklar bu olaylar yine olacak. Yemin ediyorum yine olacak. Bunlar ilk talimat alıp gaza gelenler olabilir. Bunlar ilk talimat alıp kendi başına böyle girişimde olanlar olabilir. Kendileri söylüyor zaten devam edecek diye.” 
ÖZDİLEK KİTAPLARI GETİRMEDİ 
“İnegöl’de alışveriş merkezlerimden Fethullah Gülen’in kitapları satılmayınca biz dilek şikâyet kutularına topluca yazıp atıyorduk Fethullah Gülen’in kitapları neden yok görmek almak istiyoruz diye. Hatta İnegöl’de Özdilek Alışveriş merkezi vardı. Devamlı oraya yazıyorduk artık bizi tanımışlardı. Bize atmayın artık getirmeyeceğiz kitapları demişlerdi.” 
ABD’NİN İŞİ BİTMEDİ 
“Ben şuan Amerika’da yaşıyorum. ABD kimseden bir şey almadan kimseye zırnık vermez. Bu yüzden ABD’nin bunlarla işi bitmedi. Türkiye’ye gönderirler mi bilmiyorum ama Türkiye’ye gönderilirse geldikten 1-2 ay sonra öldürürler” 

Kripto paralar için yeni vergi düzenlemeleri yolda! Kripto paralar için yeni vergi düzenlemeleri yolda!