Bu sene Süper Amatör Kümeye yükselen İnegöl Doğanspor, 2.Amatör ve 1.Amatör kümede arka arkaya takımı şampiyon yaparak Süper Amatör Kümeye yükselmesinde büyük emekleri olan Antrenör Ömer Bakay ve yardımcı antrenör İbrahim Sarı ile yola devam kararı aldı.
İmza töreninde Kulüp Başkanı Tahsin Semiz, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Ünsal ve Gökhan Emre Hazır bulundu.
İYİ TRANSFERLER YAPACAĞIZ
Başkan Tahsin Semiz yaptığı açıklamada;
"İki yıldır kulübümüzde başarıyla devam eden antrenörlerimiz ile yeniden anlaştık. Kulübümüzün yeni sezonda da İnegöl'ü en iyi şekilde temsil ederek yeni başarılara imza atacağına eminim.
Bu sezon Süper Amatör Kümede ilk sezonumuz. Taraftarlarımıza iyi futbol izletmek için elimizden geleni yapacağız. Hocamızla anlaştıktan sonra ilk hedefimiz bünyemize uygun futbolcuları transfer etmek. " dedi.
İYİ BİR TAKIM İZLETMEK İSTİYORUZ
Sarı-lacivertli ekipte başarılı bir 2 sezon geçirdiğini söyleyen Antrenör Ömer Bakay, şöyle devam etti:
"Doğanspor'un geçtiğimiz yıl ortaya koyduğu performans ortada. Taraftarlar yeni sezonda da iyi bir takım izlemek istiyor.
Bunu sağlamak için elimden geleni yapacağım. Geçen sezonki kadromuzu koruyup, ihtiyaç duyulan mevkilere takviye yaparak hedefimize ulaşmak istiyoruz"

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde heyecan dorukta: İşte Hakan Ünsal’ın derbi tahmini Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde heyecan dorukta: İşte Hakan Ünsal’ın derbi tahmini