2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı 2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
Kampüsteki araç sıkıntısının Haber Hattımıza iletilmesinin ardından görüşlerini aldığımız İNULAŞ Başkan Vekili İbrahim Bayram, sorunun çözüldüğünü müjdeledi.

TOPLAM 10 ARACA ÇIKTI

Bayram; “İlk hafta bir takım sorunlar yaşadık. 2.haftada Huzur Mahallesi’ne ayrı araçlar, Mesudiye’den ayrı araç, Alanyurt ve Akhisar’dan ayrı araçlar, şehir merkezinden 4 büyük, 2’si küçük olmak üzere toplam 6 araç, toplamda 10 araç ile kampüse hizmet vermekteyiz. Kampüse sabah 7 ila 9 arası 10 araç, 9’dan 15’e kadar 4 araç ve 15-18 arası 8 aracımız var. Bu hafta başından itibaren sıkıntı tam manasıyla bitecek” dedi.

112 ARAÇ İLE HİZMET VERİYORUZ

Yeni hatlarda da düzenleme yaptıklarını vurgulayan Bayram; “Akhisar’da 18 aracı 22’ye çıkarttık. TOKİ’de artan nüfus nedeniyle böyle bir çalışma yaptık. İnegöl’de toplam 112 araç ile hizmet vermekteyiz” ifadelerini kullandı.

ÖDEMELERİMİZİ BURULAŞ’A YAPIYORUZ

BURULAŞ ile ilgili olarak görüşmelerin sürdüğünü de kaydeden Bayram, şunları söyledi: “Biz BURULAŞ nezaretinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Ödemelerimizi de BURULAŞ’a yapıyoruz. 4.aydan itibaren aidatlar oraya yatıyor”

ARAÇLARIN TAMAMI DEĞİŞECEK

“Tüm araçlarımız 2-3 içerisinde otobüslerimiz değişmek zorunda. Alçak taban, engelli aracı isteniyor. Bu sadece biz de değil tüm Türkiye’de olan bir hadise. Tamamı büyük otobüs olacak”

Bayram, ayrıca tüm şoförlerin tek tip elbiseye geçerek; beyaz ya da mavi gömlek giymeye başlayacaklarını sözlerine ekledi.