Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda
Yeni sezona iddialı başlamak için önce teknik direktör Şaban Yıldırım ile anlaşan İnegölspor, daha sonra ligde ses getirecek transferlere imza attı.

11 YENİ TRANSFER
İç transferde kaleciler Ali Türkan ile Hamdi Tevfik Altıok, takım kaptanı Kemal Hastürk, Bilal Özdemir, Mustafa Vargel, Raif Demir, Mümin Aysever, Alişan Ural ve Gökhan Arslanın sözleşmeleri uzatan bordo beyazlı ekip, teknik heyetin raporu doğrultusunda dış transferde Tepecikspordan orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren ile Cenk Demirel’i Tavşanlı Linyitspordan Ömürcan Yıldırımlı ve Emrah Dağı, Gaziantepspordan Uğur Kavuku, Ünyespordan Ömer Keskini, Yeşil Bursadan Semih Durmuşu, Kızılcahamamspordan Emre Pehlivan’ı, Kartalspordan Yasin Görkem Arslan ile Muharrem Efe’yi son olarak da Bursaspor’dan Okan Deniz’i transfer etti.

NEVŞEHİR KAMPI BAŞLADI
1.Etap kampını kendi tesislerinde tamamlayan bordo beyazlı ekip Bayram tatilinin ardından 2. etap kampı için Nevşehir’e hareket etti.

HAZIRLIK MAÇLARI BELİRLENDİ
Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez idman yapan bordo beyazlı ekip ilk hazırlık maçını Cumartesi günü belirlenecek bir takımla saat 18.00’da yapacak.

İkinci hazırlık maçını 5 Ağustos Salı günü sabah 10.00’da Nevşehir Gazi Stadında 3.Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile yapacak olan ekibimiz, akşam saat 18.00’da Kayseri Kadir Has Stadında İnegöllü Antrenör Mutlu Topçu’nun çalıştırdığı PTT 1.lig ekiplerinden Kayserispor ile karşılaşacak.

7Ağustos Perşembe sabahı saat 10.00’da Nevşehir Gazi Stadında 3.Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor ile karşılaşacak olan ekibimiz akşam saat 18.00’da aynı statta Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak.

Bordo beyazlı ekibin ikinci etap kampı ise 8 Ağustos Cuma günü sona erecek.