İlhan Palut: “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” İlhan Palut: “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık”
Ziyarette; Kurtuluşspor Başkanı İbrahim Demirtaş, Yönetim kurulu üyeleri Yasin Sak, Ufuk Güneş ve Hakan Akbulut hazır bulundular.

Kurtuluşspor Başkanı İbrahim Demirtaş, “Kafkasspor camiasına baş salığı dilemeye geldik. Kafkasspor ve spor camiasının başı sağ olsun. Kendisine Allahtan rahmet diliyoruz. Spor camiasının önemli bir ismiydi. Kafkassporun kurucularındandı” dedi.

HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
Ziyaretten dolayı Kurtuluşspor camiasına teşekkür eden Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, “Çok özel bir insanı kaybettik. Büyük insan, olmak güzel insan olmak demek hakkın rahmetine kavuştuktan sonra saygıyla ve sevgiyle anılmak demektir. Spor camiamızdan güzel ziyaretler, güzel birliktelikler oldu. Hepimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

HER KULÜBE BİR AHMET GÜZEL LAZIM
2. Başkan Bahattin Korkmaz ise “İnegöl halkımızdaki birlik ve beraberlik ruhu spor camiasına da yansımıştır. Biz zaten böyle bir milletiz. Acımız büyük, çok değerli bir kardeşimizi kaybettik. Yaklaşık 5 senedir Kafkasspor kulübünde yöneticiyim. Ahmet Güzel ile beraber yöneticilik yaptık. Yöneticilik dönemimizde tecrübelerinden büyük keyif aldım, faydalandım. Aslında her kulübe bir Ahmet Güzel lazım. Yeri doldurulamayacak bir insandı” ifadelerini kullandı.

TURNUVA DÜZENLENECEK
Korkmaz konuşmasının devamında “hmet Güzel adına bir turnuva organize etmeyi düşünüyoruz. Kafkasspor kulübü olarak turnuva ile alakalı çalışma başlatmış bulunuyoruz. Kurtuluşspor kulübünün diğer kulüpler gibi destek olacağınızı biliyorum. Sabırsızlıkla turnuvanın başlangıcını bekliyoruz. Ahmet Güzel ismini yaşatmak için tesislerimizden birine ismini vermeyi düşünüyoruz” dedi.