Daha önce Kaymakam Ali Akça ile Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret eden Timur Erezsarı başkanlığındaki İnegölspor'un yönetimi protokol ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş ziyaret edildi.

DESTEK İSTEDİ

Ziyaretlerde konuşan Kulp Başkanı Timur Erezsarı,

"İnegöl'de bir sinerji oluşturmak istiyoruz. Hep birlikte ortak hareket etme kabiliyeti yakalayarak başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz.

Bu sene görevi üstlendik. Bütün şehri ve dinamiklerini harekete geçirme, İnegöl'ün değeri olan İnegölspor'u daha iyi noktalarda görebilme arzusuyla ekibimizle beraber çalışmaya başladık."

"Güzel bir ekip oluşturduk. Tüm kurumlarıyla, tüm İnegöl halkıyla, esnafıyla tüm dinamikleri harekete geçirebilirsek, güzel çalışmalar yapabileceğimizi düşünüyoruz.

İnşallah bizim için hayırlı olur. Sizinde her noktada yanımızda görmek istiyoruz. Herkesin ve sizinde desteğinize ihtiyacımız var" diye konuştu.

Ankaragücü taraftarından Özgür Filistin’e destek Ankaragücü taraftarından Özgür Filistin’e destek

BAŞARILAR DİLEDİ

Yeni yönetime başarılar dileyen İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan,

" Bundan önce başta Eşref başkanımız ve yönetici arkadaşlarımız İnegöl'ümüzü en iyi şekilde temsil etmenin gayreti ve çabası içinde oldular. Onlara teşekkür ediyoruz.

Bundan sonra bayrağı taşıyacak olan bu yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza bende muvaffakiyetler diliyorum."

"Emniyet olarak, bizde takımımızın başarısı için fair play ve centilmenlik kuralları içerisinde ne gerekiyorsa, bize düşen hangi görev varsa, elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğimizi ifade etmek istiyorum" dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş ise yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni sezonda başarılar diledi.