Gençlik Haftasında yapılması planlanan ancak hava muhalefeti sebebiyle ertelenen Bisiklet Şenliği, Pazar günü yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Belediye önünden başlayan şenlik, 10 kilometrelik parkur sonunda Ortaköy Mahallesinde tamamlandı.

BİSİKLET KULLANIMI YÜKSEK

Emniyet ve jandarma ekiplerinin yol güvenliğini aldığı etkinliğin ardından İnegöl Belediyesi tarafından şenliğe katılanlara kahvaltı verildi.

Bisiklet turuna katılan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, İnegöl'ün bisiklet kullanımının fazla olduğu şehirlerden birisi olduğunu ifade ederek,

"Özellikle coğrafi ve fiziki şartların uygun olması sebebiyle bisiklet halkımız tarafından sıkça tercih edilen bir ulaşım aracıdır.

Bu nedenle bizde belediye olarak vatandaşlarımızı bu spora ilgilerini artırmak ve bu spor aktivitesini tüm kesimlere yaymak adına bu hafta sonunu bisiklet turuyla değerlendirmek istedik."

AÇIK ALANDA KAHVALTI

İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu

"Belediye önünden başlayan bisiklet şenliği Ortaköy Mahallemizde son buldu. Etkinliğimizin ardından yine katılımcılarımızla birlikte kahvaltımızı yaptık.

Belediye olarak spora verdiğimiz önemi düzenlediğimiz etkinlikler ile gösteriyoruz. Bugünde bisiklet sporunu sevdirmek için her yıl düzenlediğimiz bisiklet şenliğimizi gerçekleştirdik. 9,5 kilometrelik bir parkuru tamamladık" diye konuştu.