Ziyarette konuşan Başkan Taban;

"Kurum olarak ilişkilerimiz noktasında sağ olsun kendileri her zaman bize destek verdiler. Sosyal Güvenlik Kurumu ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi. Hepimizi ilgilendiren bir kurum. Herkesin ilişki içerisinde olduğu bir kurum.

Malumunuz eski kurumun yapısını göz önüne aldığınız zaman eski çalışma şartları, binaları, fiziki yapıları açısından değerlendirdiğimizde geldiğimiz nokta çok çok iyi bir nokta. İnegöl'ümüz için de güzel bir bina kazandırıldı."

GÜVENLİ ŞEMSİYE

"Burada en güzel şekilde, en güzel ortamlarda vatandaşlarımıza hizmet veriliyor. İnegöl'ümüz de Sosyal Güvenlik Kurumu açısından önemli bir bölge. Ekonomisi, ticareti, sanayisi canlı olan bir bölge.

Artık Türkiye'de bu şemsiyenin altına girmeyen insan kalmadı. Hükümetimizin yaptığı çalışmalar neticesinde herkes Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında kapsama altına alınmış oldu. Devletimizin sunmuş olduğu haklardan da herkes istifade edebiliyor" dedi.

İŞBİRLİĞİ SÜRECEK

Sinan Ateş Cinayeti: Azmettiricinin Sıradışı İtirafları Şok Etti! Sinan Ateş Cinayeti: Azmettiricinin Sıradışı İtirafları Şok Etti!

SGK Müdürü Erdal Alğan ise ziyaret için teşekkür ederek, "Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Belediyemizle de SGK olarak gerekli iş ve işlemler, mevzuatla ilgili konularda işbirliği içerisinde hareket ederek gereken çalışmaları ortaya koyuyoruz" diye konuştu.

Ziyarette, Başkan Taban SGK Müdürü Alğan'a çiçek takdim etti.