110 öğrencinin katıldığı kariyer gününde;

İŞKUR İnegöl Hizmet Merkezi İş ve Meslek Danışmanı Songül Karatepe, İŞKUR'un faaliyetleri ve İş Başı Eğitim Programından, SANKO Tekstil İSKO Şubesi Personel Müdürü Sedat Binici işe uyum sürecinden, Weltew Mobilya İnsan Kaynakları Müdürü Turgay Dede ise özgeçmiş (cv) hazırlama ve iş görüşmesinden bahsetti.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK PROGRAMLAR

İŞKUR İnegöl Merkezi Müdürü Ahmet Baştürk yaptığı açıklamada;

"Çalışma ve İş Kurumu, iş arayan ve işvereni bir araya getiren, onların temasını sağlayan kamu istihdam kuruluşudur. Son yıllarda ülkemize ve halkımıza hizmetleri sürekli artıyor, yoğunluk kazandı. Son yıllarda özellikle üniversite öğrencilerine yönelik de birçok programlarımız açılıyor."

İŞ-KUR'A MUTLAKA UĞRAYIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı Görüşmeye Çağırdı Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı Görüşmeye Çağırdı

"İş-Kur'a mutlaka uğrayın, kaydınızı yapın. Hatta internet üzerinden de kendiniz kayıt yapıp bizim programlarımızdan faydalanabilirsiniz. Öğrenciler için ekonomik imkanlar son derece önemlidir. Aileleriniz sizin için büyük çaba sarf ediyorlar. İş-Kur'un da bu konuda katkısının bulunduğunu bilin.

HARÇLIĞINIZI ÇIKARIN

Yaz dönemlerinde veya staj dönemlerinizde bize uğrarsanız, hangi işverenlerle buluşursanız buluşun sizin günlük yevmiyenizi vermeye hazırız.

Bize uğrayın, cebinize harçlığınızı biz koyalım" dedi.

Konuşmanın ardından Baştürk, konuşmacı olarak katılan SANKO Tekstil İSKO Şubesi Personel Müdürü Sedat Binici ve Weltew Mobilya İnsan Kaynakları Müdürü Turgay Dede'ye teşekkür belgesi takdim etti.