İnegöl Devlet Hastanesi'nde yaşanan olay, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Hastaneye gelen bir hasta yakını, bir sağlık memuru ile yaşadığı tartışmanın ardından şiddete başvurdu.

Olay, hastanenin acil servis bölümünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.A. isimli şahıs, hastaneye getirdiği bir hasta ile ilgili işlemler sırasında sağlık memuru H.A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.A., aniden öfkesine hakim olamayarak H.A.'ya yumruk attı. Bu saldırı sonucunda sağlık memuru H.A. yaralanarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından hastane yönetimi ve diğer sağlık çalışanları durumu hızla polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve güvenlik ekipleri, saldırganı hızla etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. F.A., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

İnegöllü asırlık çınar 106 yaşında hayatını kaybetti İnegöllü asırlık çınar 106 yaşında hayatını kaybetti

Hastane yönetimi, yaşanan bu üzücü olayla ilgili bir açıklama yaparak, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu belirtti ve olayın tüm yönleriyle araştırılacağını duyurdu. Ayrıca, sağlık memuru H.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu ve olayla ilgili hukuki sürecin başlatıldığı bilgisi paylaşıldı.

Muhabir: Abdullah Argun