Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile Bir Araya Geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile Bir Araya Geldi
Sultan Murat Kuran Kursu’nda eğitim gören yetişkin öğrenciler dün Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. İnegöl Belediyesi Huzurevi Müdürü Recep Şen, Huzurevinin ziyaretlerle beslenen bir yer olduğunu söyledi.

ZİYARET İÇİN VAKİT VE SAAT YOK

Ziyaretçi beklediklerini belirten Recep Şen,

“Ziyaret için vakit ve saat yok. Her zaman ziyaretçi bekliyoruz. Bugün de Cerrah Mahallesinde hizmet veren Sultan Murat Kuran Kursu ziyarete geldi. Kendilerini misafir ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı Sultan Murat Kuran kursunun öğrencilerine teşekkür ediyorum. İnegöl’deki bütün sivil toplum kuruluşlarının Huzurevini 2. kapı yapmalarını bekliyorum” dedi.

ZİYARETÇİ SAYISI ARTTI

Huzurevinin ziyaretçi sayısının yüzde 40 arttığını söyleyen Recep Şen, 2014 yılına ilişkin şöyle konuştu;

“2013 yılındaki ziyaretçi sayısıyla, 2014 yılını kıyaslama yaparsak, ziyaretçi sayısında yüzde 40 artış var. Önceden ziyarete öğrenciler gelirdi ama artık ziyarete herkes geliyor. Kongre yaptıktan sonra ertesi gün buraya ziyarete gelen sivil toplum kuruluşları var. Bu yeterli değil.

İnegöl Huzurevi, Belediyenin değil, İnegöl’ün. İnegöl’ün Huzurevine sahip çıkması, bizi ilgi ve alakayla doyurması lazım. İnşallah 2015 yılında ziyaretçi sayımızda yüzde 50 artış olacak. İnegöllüleri bekliyoruz.”

YİNE GELECEĞİZ

Kuran Kursu öğrencilerinden Canan Mutlu, Huzurevinde kalan yaşlıları sevindirmek için ziyaret yaptıklarını aktardı.

Ziyarette ikramda bulunduklarını belirten Mutlu, “İlk defa geldik. İlgi ve alakadan dolayı müdür beye teşekkür ediyorum. Bu bizim ilk gelişimiz olmayacak. Yine geleceğiz” diye konuştu.

HUZUREVİ ÇOK TEMİZ

İlk defa geldiğini aktaran bir diğer Kuran Kursu öğrencisi Naciye Akdeniz,

“Huzurevi çok temiz. Müdür beye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” diyerek, 38 yaşlının kaldığı Huzurevinin her şeyiyle güzel olduğunu belirtti.

AİLE ORTAMI

Konuşmaların ardından Huzurevi sakimleriyle yakından ilgilenen Kuran Kursu öğrenci, hazırladıkları pasta ve börekleri yaşlılara ikram etti. Huzurevi sakinleri ise anneleriyle birlikte gelen çocukları kucaklarına alarak, sevdiler.