TAMAMI KİRALIK

İnegöl-Bursa Karayolu üzerinde konumlanacak olan Mobilipark Mobilya AVM, İnegöl'ün ilk ve tek tamamı kiralık alışveriş merkezi olarak dikkat çekiyor.

40 bin metrekarelik büyüklüğe sahip olacak AVM, birbirinden özel ayrıcalıklarıyla projede yer almak isteyen markalar için ek ödeme ve aidat olmayan, metrekaresini ve kira bedelini herkesin kendi seçebileceği özel fırsatlar sunuyor.

B.TEMELLİ SUNDU

Projenin lansman toplantısı geçtiğimiz Cuma akşamı Marrion Hotel'de gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen yemekte Mobilipark AVM Proje Koordinatörü Bülent Temelli, projenin tüm detaylarını katılımcılarla paylaştı.

Sunum eşliğinde konuşma yapan Temelli, Mobilya sektörünün yerel yönetimler tarafından desteklenmesiyle sektörün gelişip büyüdüğüne dikkat çekti.

MOBİLYANIN 16 YILI

Sektörün 16 yıllık geçmişine değinen Temelli, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile İnegöl ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış merhum Hikmet Şahin'in mobilya sektörüne verdiği katkının önemine vurgu yaptı.

"15 yıl önce İnegöl mobilyamız böyle değildi" diyen Temelli, "6 bin 600 metre kare alan üzerine kurulan ilk fuar alanımız 2001 yılında tamamlanıp teslim edildiğinde mobilyacılarımız sevinçten uçtu. Çünkü o zamana kadar derme çatma yerlerde bulunduğumuz alanlarda mobilyamızı teşhir etme fırsatı buluyorduk.

Belediye Başkanımız Alinur Aktaş döneminde fuar alanımız 24 bin metre kareye çıktı. İlk yıllarda biz burayı dolduramamıştık. Ama geldiğimiz süreçte artık o fuar alanı yetmiyor" dedi.

TEŞHİR İHTİYACI PROJEYİ ORTAYA ÇIKARDI

Proje hakkında bilgiler veren Koordinatör Bülent Temelli,

"Seyran Koltuk firmasının sahibi Mahmut Yaran ve kardeşlerine ait olan projemiz, teşhir ihtiyacından doğdu. Malumunuz olduğu üzere bin bir zorlukla ürettiğimiz ürünlerimizin değerinde satılabilmesi, onların sunum ve teşhirleriyle birlikte, müşterilerimizle uygun ortamlarda buluşturulmasına bağlıdır.

Özellikle artan rekabet ortamıyla birlikte daha da artan bu ihtiyaç bu sunumun yalnız fuarlarda değil, yılın 365 günü belirli mekanlarda yine aynı şekilde toplu olarak yapılması ile farklı bir boyut kazanmaya başlamıştır."

MOBİLYA VADİSİNE YENİ AVM

"Proje, Yunanistan Atina'da yapılan 120 mağaza projesinden esinlendi. Kapalı çarşı mantığında olan ve alıcıyla satıcıyı, ürünle alıcıyı çok sıcak ortamda buluşturan kapısı ve vitrini olmayan bir organizasyon.

Projemiz 40 bin metre alan üzerinde hayat buluyor. Yapımı devam eden projemiz Bursa-Ankara yolu üzerinde yapılıyor."

"İnegöl'ümüzde de gelişen mobilyacılığımızla birlikte, teşhir anlayışı ve mekanlarının da hızla değişmesiyle son yıllarda Bursa-Ankara karayolu üzerinde bundan sonra mobilyanın kalbinin atacağı bir Mobilya Vadisi oluşmuştur" dedi.

TAMAMI KİRALIK

Bursa'nın O İlçe Belediyesi, Maaşları Ödemekte Zorlanıyor! Bursa'nın O İlçe Belediyesi, Maaşları Ödemekte Zorlanıyor!

Mobilipark Mobilya AVM'nin tamamı kiralık alışveriş merkezi olduğunu aktaran Temelli; "Mobilipark'ta 60 metre kareden başlayıp 200 metre kareye kadar giden alternatifler sunuyoruz. İhtiyacınız olanı kadar kiralıyorsunuz.

İşyerlerinin ön cepheleri olmayacak. Ödenecek kira içerisinde hiçbir ek ödeme olmayacak. Yönetim kiracılar arasından oluşturulacak. Kira içerisinde işyerinin sigorta işlemi de yapılacak."

AÇILIŞ 8 KASIM'DA YAPILACAK

"İhtiyacınız olan teşhir alanı ihtiyacını karşılayacak bir proje. Alanımız 3 kattan oluşuyor. Tüm katlara 5 asansörle çıkılacak. Katlara yürüyen merdivenlerle de ulaşım sağlanacak. İşyerlerinin kiralamaları metresi 20 TL olacak.

60 metre bir yeri kiralayan 1200 TL kira ödeyecek. Herkes ihtiyacına kadarını kiralayacak. Burası 365 gün fuar olacak. Sözleşmeler 3 yıl olacak" diye konuştu.

Temelli, açılışı MODEF Expo fuarının açılış günü olan 8 Kasım tarihinde yapacaklarını sözlerine ekledi.