Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Mümin Kınabaş, parti binasında düzenlediği basın toplantısında 1 Kasım tarihinde yapılacak erken seçim nedeniyle kongrenin ertelendiğini duyurdu.

KONGRE TARİHİ BİLDİRİLECEK

Kınabaş, yaptığı açıklamada; "Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Teşkilatının 3 Ekim 2015 tarihinde yapacağı kongre, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan erken genel seçim nedeniyle ertelenmişti. Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda, seçimlerin hemen akabinde 2 Kasım 2015 tarihinden itibaren delege seçimlerinin yapılmasına karar verilmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Teşkilatının alacağı kongre tarihini üyelerimize ve kamuoyuna tekrar bildireceğiz." İfadelerini kullandı.

TERÖR OLAYLARI VE HOPA

Açıklamasında terör olayları ve bu hain saldırılarda verdiğimiz şehitlerle ilgili de konuşan Kınabaş, "Son 2 ayda şehit olan tüm asker ve polislerimize, ayrıca Artvin Hopa'da yaşanan sel felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarınıza başsağlığı diliyoruz" dedi.

Kütahya'da oylar yeniden sayıldı, işte son durum! Kütahya'da oylar yeniden sayıldı, işte son durum!

1 Kasım 2015 genel seçimlerinin ülkemize huzur ve barış getirmesini temenni eden Mümin Kınabaş, tüm ilçe halkının 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.