O kişilerin ehliyetinde sorun yok! O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Yangın söndürme ve güvenlik sistemleri ile iş sağlığı ve güvenliği alanında İnegöl’ün büyüyen marka değeri olarak faaliyetlerini sürdüren Organize Mühendislik, geçtiğimiz günlerde Sevgi Kent Sitesi sakinlerine verdiği yangın eğitimi ve uygulamalı yangın tatbikatıyla, dikkatleri üzerine topladı.

Firma yetkilileri tarafından yangına sebep olan etkenler görsel sunum eşliğinde site sakinlerine anlatılırken, eğitimin ikinci safhasında ise uygulamalı yangın tatbikatıyla, doğalgaz kaçaklarına ve olası bir yangına nasıl müdahale edilebileceğinin detayları anlatıldı.

EV HANIMLARINA UYGULAMALI YANGIN EĞİTİMİ
Yangın tehlerinin farkında olan işletmelerin yanı sıra, ev hanımlarının da konuyla ilgili bilgilendirilmesi görüşünü savunan Organize Mühendislik, gösterdiği duyarlılıkla basının da ilgi odağı oldu.

Firma yetkilisi Engin Mümin Bahtiyar, ev hanımlarının da yangın tehlerine karşı bilgilendirilmesi gerekliliğini belirtirken, bu doğrultuda yaptıkları gönüllü çalışmaların kendilerini mutlu ettiğini ve bu faaliyetleri Bursa ve İnegöl’de sürekli hale getireceklerini ifade etti. Bahtiyar, sadece evlere değil işletmelere de yılda bir sefer zorunlu olan yangın temel eğitimi ve yangın tatbikatlarını gerçekleştirebileceklerini sözlerine ekledi.

Sevgi Kent Sitesi Başkanı Orhan Çoban, Organize Mühendislik’in bu gönüllü eğitimiyle, kadın, erkek, genç ve çocuk olarak tüm site sakinlerinin ve site yöneticilerinin yangın tehlerine karşı eksikliklerinin farkına vardıklarını ifade ederken, duyarlılığından ve yardımlarından dolayı Organize Mühendislik’e teşekkürlerini iletti.