Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

OHAL, dün meclise sunulan Başbakanlık tezkeresinin kabul edilmesiyle birlikte 3 ay daha uzatıldı. Vatana, millete, devletimize hayırlı olsun. Vatansever milletimiz bunu çok dikkate almasın ancak, vatana ihanet güdüleri ile hareket eden, devletin ve milletin, birliğine, beraberliğine kast etmeye çalışan, devletimizin işleyişini bozmaya kalkan teröristler bundan korksunlar.

VATANDAŞ OLUMSUZ ETKİLENMİYOR

3 ay daha uzatılan OHAL ile birlikte alınan tedbirler, güvenlik güçlerimizin terörle mücadele konusunda yetkisini arttıracaktır. Normal bir vatandaşımız için, OHAL'in uzatılması, yada uzatılmaması çok da önemli değildir. Çünkü OHAL normal vatandaşları uzaktan, yakından etkilemez. 1.5 yıldır hiç bir normal vatandaşımız OHAL'den de etkilenmemiştir.

Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi

MÜCADELE BAŞARISI ARTTI

Ama şu bir gerçek ki 1.5 yıldır uygulanan OHAL tedbirleri ile güvenlik güçlerimizin terörle,uyuşturucu ve kaçakçılık ile mücadelede başarıları artmıştır. FETÖ, PKK, DAEŞ, DHKP - C gibi eli kanlı, hain terör örgütleri topraklarımızda etkisini yitirene kadar mücadelemiz sürecektir.

OHAL kararı ise bu mücadeleyi taçlandıracak biraz daha hızlandıracaktır. Tekrar alınan OHAL'in uzatılması kararının vatana, millete, devletimize hayırlı olmasın temenni ediyorum"