Bu Gece Yarısından İtibaren Akaryakıta Çifte İndirim Bu Gece Yarısından İtibaren Akaryakıta Çifte İndirim
Açılış için gün sayan dünyanın ilk müstakil mobilya müzesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Weltew mobilya firmasının Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgesindeki bayilerinin temsilcileri dün müzeyi gezdi.

140 kişilik grubu Mobilya Ağaç Sanayi Müzesinin Kurucu Koordinatörü Nedim Bayram gezdirdi.

Ziyaretin ardından konuşan Nedim Bayram,

“Dünyada mobilya konusuyla ilgili şehrimizin ismini hızla devam ettiren bir sektör olan mobilyamızın, İnegöl’deki nezih firmalardan bir tanesi olan Weltew firmamız Doğu Anadolu, Güney Doğu Anadolu ve Antalya bölgesindeki bayilerini İnegöl’deki fabrikasında ağırlamak üzere davet etmişler. Bizlerden de müzeyi gezdirmekle ilgili ricaları oldu bizde mutluluk duyarak kendilerini gezdirebileceğimizi söyledik.”

AÇILMADAN İLGİ GÖRÜYOR

“Daha açılışını yapmadığımız halde geçen ayda bir sürü ziyaretçimiz olmuştu. Çok hoşlarına giden bir gezi olduğunu düşünüyorum çünkü özellikle mobilya müzesi kısmında gördükleri materyallerin ve aletlerin başından ayrılamayan bir mobilya gurubu gördüm buda bize mutluluk verdi. Demek ki mobilyamızla birlikte mobilya müzemizde artık yavaş yavaş Türkiye’de ve dünyada da ünlenmeye başlayacak” diye konuştu.

Weltew mobilya firmasının yetkilisi Mustafa Balcı ise;

“Güney doğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Antalya bölgelerimizden 140 kişilik bir gurup olarak fabrikamızı ziyaret ettirdik. Müzemizi de ziyaret ettirmek için buraya getirdik. Bayilerimiz, Mobilya müzesini ziyaret etmiş oldular” dedi.