2 hafta açık kalacak sergi ile ilgili olarak Mobiliyum Genel Müdürü Yusuf Şen bilgiler verdi.

Basın İlan Kurumu Yönetimi’nden Şanlıurfa Valisi Şıldak’a ziyaret Basın İlan Kurumu Yönetimi’nden Şanlıurfa Valisi Şıldak’a ziyaret

AHŞAPKARİ

Mobiliyum'da çeşitli aktivitelere yer verdiklerini belirten Şen, "Bugün de İnegöllü olan Mehmet Şakir Ünlü'nün ahşapkari sanatının sergilendiği sergiyi açıyoruz. Tüm ilçe halkımızın ilgisini çekecektir. İsim babası da Mehmet beydir. Burada birbirinden güzel örnekler var. Bu güzel çalışmaların birçok kişinin ilgisini çekeceğini umuyorum. Sergimiz 2 hafta boyunca burada olacak. İnşallah sergimiz hak ettiği değeri görür. Mehmet beye bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Mobilya şehri İnegöl'de böyle bir sergi açılması da çok önemli" dedi.

DÜNYADA TEK

Tabloları yapan Mehmet Şakir Ünlü ise Mobiliyum'a teşekkür ederek; "Çocukluğumdan beri ahşapla ilgileniyorum. Uzun yıllardan beri ahşap atıklarından neler yapılabileceğini düşündüm. Ağaçların çeşitli renklerini keşfedince ortaya bu tablolar çıktı. Ahşapkari benim verdiğim bir isim. Tablolarım dünyada tek ve hiçbir boya kullanmadan yapılmıştır. Değişik şeyler yapıyorum. Projelerim var. Zamanla onlarda ortaya çıkacak. Ben de ahşabı yeni yeni tanıyorum. Bazı malzemeleri buldukça daha değişik şeyler yapacağım. Tüm İnegöllüleri sergime bekliyorum. İsteyenlere de tablo yapacağım" ifadelerini kullandı.