Kütahya'da oylar yeniden sayıldı, işte son durum! Kütahya'da oylar yeniden sayıldı, işte son durum!
Tayan, açıklamasında şunları söyledi:

“Bursa’nın yeni Logo’su açıklandı. Bu Logo’dan ne mesaj aldınız dostlar" Bursa’nın tarihinden, kültüründen, doğasından bir mesaj verecek bir simge var mı bu Logo’ da" Bursa’nın lale ile ilgisi nedir" Bursa’nın kırmızı, lacivert ve mavi renkleri çağrıştıran nesi var, neresi var"

Bu Logo’da Bursa’nın simgelerinden ne Uludağ’ı, ne Yeşil Türbesi, ne ipeki, ne kılıçkalkanı, ne termal özelliğini vurgulayan ne var, Allah aşkına" Logo’lar, Bursa’yı gelmişi ile geçmişi ile yaşayanlar, bilenler ve sevenlerce zaman içinde belirlenir, her dönemde değiştirilemez”

KAFA DEĞİŞMELİDİR

“Logo’larda şehir ismi belirgin olmaz, belirleyen özellikleridir. Bu logo ile ne marka olursunuz, ne kimliğiniz öne çıkar. Hiçbir şey bilmiyorsanız bile UNESCO’ya kulak veriniz" Kaldı ki ülkeler, şehirler turizm patlamasını logo ile başarmaz, çağdaş zihniyetle başarır.

Kafa değişmelidir. Trilyonlar harcanarak düzenlenen Merinos Atatürk Kongre Merkezi’nin şu haline bakınız. Aşırı yağışta Avrupa Şehri Bursa’nın ana yollarındaki acı tabloya bakınız. Kent içindeki pis kokuya bakınız. Kent içindeki kapkaranlık gecelere bakınız.

Yürümeyen trafiğine bakınız. Kış panayırına çevrilmek üzere olan Uludağ’a bakınız. İnanç turizminin önemli merkezi İznik Ayasofya Kilisesi’ne bakınız. İşletilemeyen Yenişehir Hava Limanı’na bakınız vs. vs. Gelininiz kafayı değiştirelim”