Sınava çalışan vatandaşlara klimalı ve sessiz bir ortam sağladıklarını ifade eden Kütüphane Müdürü Kenan Kahraman, üç salonunun sınava hazırlanan vatandaşlarla dolduğunu belirtti.
Kahraman, "Kütüphanemiz şu anda Türkiye'de 81 il içinde ilk 10 dereceye girecek bir kütüphane. Türkiye'de İnegöl'ün haricinde 4 katlı bir kütüphane yok. Bu tip bir projedir. Bugüne kadar 3 katlı olarak yapılmış. İnegöl'ün toprağından dolayı bodrum katının yapılmamasını istedik. Bunu haklı bularak, projeyi 4 katlı olarak değiştirdiler. Sadece İnegöl'e 4 katlı bir kütüphane yapıldı."
"Okulların tatil olmasıyla birlikte üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz vardı. Üniversite imtihanının ardından bu öğrencilerimizin kütüphanemizle işi bitti. Şimdi KPSS ve öğretmenlik branş sınavlarına hazırlananlar var. 3 salonumuzda masalarımızın tamamı dolu. Salonlarımızda yer kalmayınca ilave masalar koyuyoruz."
"Onun dışında özel çalışmak istiyorsa, kendilerine özel oda veriyoruz. Bu uygulama başka bir yerde yok. Yeter ki kütüphanemiz kullanılsın, burası devletin malı" dedi.

SANKO Okulları öğrencilerinin Fırst Lego başarısı SANKO Okulları öğrencilerinin Fırst Lego başarısı