Öğrencilere Dilan Polat gösterisi yaptıran öğretmenlere soruşturma açıldı Öğrencilere Dilan Polat gösterisi yaptıran öğretmenlere soruşturma açıldı

7 ÖĞRETMEN TARAFINDAN KURULDU
Eğitim sektörü içinde yetişmiş 7 öğretmen tarafından kurulan, Kalite Özel Öğretim Kursu ve Etüt Merkezi, Yenişehir Çamlıca Sitesi yanında faaliyete başladı.
Kalite Özel Öğretim Kursu ve Etüt Merkezi'nin Yenişehir'de faaliyete başlaması sebebiyle öğrenci ve öğrenci velilerine bir tanıtım toplantısı gerçekleşti.
Tanıtım toplantısında, Kalite Özel Öğretim Kursu ve Etüt Merkezi'nde görev alacak öğretmenler tanıtılırken, velilere, kursun işleyişi hakkında bilgiler de aktarıldı.
EĞİTİME KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUZ
Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısının ardından konuşan Kalite Özel Öğretim Kursu ve Etüt Merkezi kurucularından Tuğrul Güleç, kurucu öğretmenler olarak tek misyonlarının, çok sevdikleri öğretmenlik mesleğinin gereği, nitelikli insan yetiştirmek olduğunu kaydetti.
Tuğrul Güleç, "Amacımız; güzel ülkemizin milli, maddi ve manevi değerlerine katkıda bulunmaktır. İnegöl merkez olmak üzere yıllardır eğitim kalitesiyle öğrencilerine Türkiye'nin güzide üniversitelerine kazandıran, Türkiye'nin en saygın liselerine öğrenci gönderen yapısını, başarısını ve rehberliğini bu yıldan itibaren Yenişehir'de de sürdürmek amacıyla buradayız" dedi.
YENİŞEHİR'DE DE BAŞARILI OLACAĞIZ
Tuğrul Güleç sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bizler bu eğitim kurumunun ismini Kalite olarak kullanmakla bir anlamda eğitim niteliğimizi açıklamaya çalıştık. Uzman öğretmen kadrosu, kaliteli yayın ve kaliteli rehberlik anlayışımızla öğrencilerimizin yayındayız. Son günlerde ülkemizin yaşamış olduğu, kesinlikle tasvip etmediğimiz FETÖ/PDY terör örgütünün geçmiş yıllarda eğitim sektörünün içinde bulunmasından dolayı büyük üzüntü duymaktayız.
Bu anlamda hiçbir kurum, kuruluş ve oluşuma bağlı olmayan Kalite Özel Eğitim Kurumları olarak üzerimize çok daha fazla görev düştüğünün bilincindeyiz. Ülkemizin geleceği olan gençlerin, vatanını seven, milli değerlere bağlı bir nesil olarak yetiştirilmesi için daha fazla mücadele etmemizi zorunlu kılmıştır.
Kalite Özel Öğretim Kursu ve Etüt Merkezi olarak Yenişehir'de bulunmaktan son derece memnunuz. Umarız ki, İnegöl'deki başarılarımızı Yenişehir'de de sağlayarak Yenişehir'e katkıda bulunabiliriz. Bu anlamda bize güvenen tüm velilerimize teşekkür ederiz".
Diğer yandan, 15 öğretmen ile faaliyete başlayan Kalite Özel Öğretim Kursu ve Etüt Merkezi'nde kayıtların devam ettiği bildirildi.