Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı
AK PARTİ GENÇLİĞİ DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
62. Hükümetin programını görüşmek üzere dün Olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu öncesinde, AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Sezai İleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüler.

BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN ARACI OLDU
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in girişimleriyle TBMM’de gerçekleşen ziyarette yeni Başkan Ahmet Davutoğlu’na İnegöl’ün değerlerini simgeleyen ahşap bir tabak hediye edildi.

GENÇLER, ÜLKENİN GELECEĞİ
Ziyaretten çok memnun olduğunu söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, gençlerin ülkenin geleceği olduklarını belirtti. AK Parti’nin gençlere çok önem verdiğini, gençlerin gelecekte ülkenin yönetim kademelerinde yer alacaklarını vurgulayan Davutoğlu, “İnegöl Gençlik kolları yönetim kurulu üyelerini burada ağırlamaktan çok büyük keyif aldım” dedi.

İNEGÖL’E PROGRAM YAPIN
Başbakan Ahmet Davutoğlu İnegöl’den defalarca geçtiğini siyasete girmeden önceki dönemlerde Oylat’a gittiğini ve İnegöl köftesinin tadını iyi bildiğini vurguladı. İnegöl mobilyasını ve ilçenin üretim gücünü de iyi bildiğini vurgulayan Başbakan Davutoğlu, Sezai İleri’ye Oylat’la ilgili sorular da yönetti. Davutoğlu daha sonra heyetle birlikte orada hazır bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’e dönerek, uygun bir zaman diliminde İnegöl’e gitmek istediğini belirterek; bir program yapmasını da istedi.

2023 HEDEFİ
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada İnegöl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin 62. Hükümet programını dinlemek için Ankara’ya geldiklerini söyledi.

Şahin gelen heyetin Başbakan Ahmet Davutoğlu görüşmek istemesi üzerine taleplerini gerçekleştirdiklerini de vurgulayarak,

“AK Parti yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte yola emim adımlarla devam ediyor. Bu hareket içinden biri halkın oylarıyla seçilmiş 2 Cumhurbaşkanı ve 3 Başbakan çıkardı. Burada genç arkadaşlarımız var. Halkımızın AK Partiye olan teveccühü devam ediyor. Bu teveccüh devam ettikçe ülkemizin daha müreffeh olabilmesi 2023 hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalışma devam edeceğiz” dedi.

AK PARTİ GRUP TOPLANTISINA DA KATILDILAR
Öte yandan İnegöl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptıkları görüşmenin yanı sıra, AK Parti Grup toplantısına da katıldılar.

Heyet ayrıca, olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu’nda okunan 62. Hükümet Programını da dinledi.