20 yıllık antrenörlük hayatında bu kadar çaresiz kalmadığını ifade eden İnegölspor teknik direktörü Taşkın Güngör "Söyleyecek pek bir şey bulamıyorum 20 yıldır antrenörlük yapıyorum her branşta çalıştım bu kadar çaresiz kaldığımı hatırlamıyorum. Bir şeyleri değiştiremiyorsun ilk 10 dakikada 3-0 olacak maçta rakip bir defa geliyor atıyor sen atamıyorsun. Teşhis koysan koyamıyorsun bazen yanlış teşhis yanlış tedaviye götürüyor. Çaresiziz onu baştan söyleyeyim değişim yapsan olmuyor birileri atamıyor sonuçta bu oyun gol atma oyunu gol atman gerekiyor. Pozisyona giremiyorsun desen yok öyle bir şey pozisyona giriyorsun oyun oynamalarında bir şey yok ama geliyorsun rakip kale içerisinde 1 metre içerisinde atamıyorsun." dedi.

STRES YAŞIYORLAR

Futbolcularının stres yaşadığını ifade eden Güngör "Futbolcular da stres yaşıyor bu olayları yaşayanlar kendileri ama bu kadar deneyimli bir kadronun tecrübenin bunları aşması lazım. Kimseyi küçük görmek istemiyorum ama rakiplere burada piyango vuruyor. Oyuna bakıyorsun sonuca bakıyorsun çok farklı bir tablo var ortada. Buca maçı Gümüşhane maçı bu maç pozisyonlara bakıyorsun 14-15 tane pozisyon var ama sonuca bakıyorsun 1 tane gol yok gel de bir analiz yap çare üret. İnşallah bunları aşacağız" diye konuştu.

DEĞİŞİM OLACAK

Takımda bir değişim olacağını vurgulayan Güngör, şöyle devam etti: "Devre arasında bir tasarruf olup olmayacağını sonuçlar belli edecek sonunda aşağıya bir iniş varsa gidişatta bir eksiklik gözüküyorsa doğal olarak biz de o eksikliği tamamlayacağız. Kimse bu takımda ben oynamadım diyemez bu takımda herkes şansını alıyor. Herkes şansını kullanacak. Basitçe goller ye sonra değişim yapma böyle bir şey olmaz"

Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu