Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret
İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel ve antrenörler, İnegöl Mozaik Temel Lisesi, Özel Doğa Koleji, İnegöl Cumhuriyet İlkokulu, İnegöl Vehbi Koç İlkokulu, İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Anadolu Sağlık Meslek Lisesini ziyaret etti.

ÖNERİ VE İSTEKLERİ DİNLİYORUZ

Yücel, ziyaret sebepleri ve amaçlarını şöyle aktardı:

“Bizim kurum olarak öncelikli sermayemiz öğrencilerdir. Bu nedenle öğrencilerimizin bulunduğu her ortamda var olmak, orada kendi kurumumuzu tanıtmak ve ifade etmek mecburiyetindeyiz.

Gençlerimize, okul müdürlerine, başta beden eğitimi öğretmenleri olmak üzere tüm öğretmenlerimize İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünü, personelini, sunduğu hizmetleri tanıtmak amacıyla ilçemizde gençliğe hizmet veren, resmi ve özel tüm okullarımızı ziyaret ediyoruz.

Ziyaretlerimizde, okullarımızın ve diğer kurum ve kuruluşların sorun, öneri ve isteklerini dinliyor, notlar alıyor, ilgili mercilere ulaştırmak üzere raporlandırıyoruz”

HEDEF DAHA FAZLA ÖĞRENCİYE ULAŞMAK

“Hedefimiz daha fazla öğrenciye ulaşmak, İlçe müdürlüğümüze bağlı spor tesisler ile İnegöl Belediyesine ait tüm spor tesislerinden daha fazla gencin yararlanmasını sağlamak, sporu bir araç olarak kullanıp sağlıklı ve disiplinli nesiller yetiştirmektir.

Sporun yanında kültürel sosyal projeler üretip gençlerin mesleki ilgi ve yeteneklerini geliştirmek de görevlerimiz arasında. Bu amaçla yakında inşaatı tamamlanarak faaliyete geçecek olan İnegöl Gençlik merkezinin çalışma ve hedeflerini de bu ziyaretlerimizde anlatıyoruz” “

GENÇLERİ SPORA YÖNLENDİRECEĞİZ

Bu ziyaretler öncelikli olarak personelimizi okullarla tanıştırmak amaçlı oluyor. Sonrasında antrenörlerimiz, uzman ve liderlerimiz okulları sürekli periyotlarla ziyaret edip branşlarını tanıtacak gençleri spora yönlendirecekler.

Antrenörlerimizin hepsi alanında uzman olup çoğu milli sporcu olarak daha önce başarılarını ispatlamış arkadaşlar. Biz İnegöl’deki tüm öğrencilerin arkadaşlarımızın tecrübe ve birikiminden yararlansın istiyoruz. Salon ve tesislerimizden yararlansın istiyoruz”