Milli Takımın Yarısı İnegöl’den Milli Takımın Yarısı İnegöl’den
Gençler Gücü yarın oynayacağı MODAFEN maçına hazır. Kulübün Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hakan Karataş, yaptığı açıklamada; “Bölgesel Amatör Küme maçlarında 4 haftalık maraton geride kaldı. Geride kalan 4 maçtan 3 mağlubiyet 1 beraberlik alabildik. Elmasbahçe, Sultanbeyli ve İfaspor maçlarında bireysel hataların yanı sıra hakem hataları ön plana çıktı. Deplasmanda oynadığımız son Gebzespor maçında ise rakibimize göre üstün bir futbol oynamamıza rağmen yine hakem tarafından verilen haksız bir penaltı neticesinde 2-2 berabere kalarak ilk puanımız aldık. Oynadığımız her maçta ortaya konan iyi futbola rağmen puan alacak sonuca ulaşamıyorduk. Gebzespor maçı ile bu şanssızlığımıza son verdik” dedi.

MAÇ 15.00’DE KURTULUŞ SAHASINDA

Karataş; “Şimdi ise 19 Ekim Pazar günü saat 15.00’de Kurtuluşspor kompleksinde İstanbul takımı olan MODAFEN ile oynayacağımız maçtan mutlak 3 puan alarak ilk galibiyetimize ulaşmak istiyoruz. MODAFEN spor maçını kazanarak 4 maçlık fikstür dezavantajından sıyrılıp seri puanlar alarak üst sıralara doğru tırmanışa geçeceğiz. Bu amaçla Pazar günü oynayacağımız MODAFEN Maçında İlçe sporsever halkımızı davet ediyor ve desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

2 TRANSFER YAPTIK

Karataş açıklamalarını son yaptıkları transferlerle tamamladı: “Transferin son gününde 2 transfer daha yapıldı. Stoper mevkiine Kestelspor’dan Tunahan Otman ile Bodrum Belediyespor kulübünden sağ açık olarak Ali Doğan’ı transfer ederek kadromuzu daha da güçlendirdik. Yapılan bu transferlerin faydalı olacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz”