Merkez'in 'Enflasyon Raporu' 9 Mayıs'ta açıklanacak Merkez'in 'Enflasyon Raporu' 9 Mayıs'ta açıklanacak
Milli Eğitim Bakanlığının gerçekleştirmiş olduğu rotasyon uygulaması sonucunda; Bursa Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden Kütahyanın Domaniç ilçesine atanan Kemal Aslan, kurumlar arası geçiş ile Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Bursa İl Müdürlüğü’ne görevlendirildi.

29 YILLIK BAŞARILI EĞİTİM ÇALIŞMASI

Bursa İl Müdürlüğü’nün atamasıyla Türkiye İş Kurumu İnegöl Hizmet Merkezi Müdürlüğüne atanan Aslan görevine başladı. 29 yıllık başarılı çalışmalar ile eğitim camiasında göz dolduran Kemal Aslan, Bursa’dan ayrılmak istememesi nedeniyle böyle bir karar aldığını söyledi.

KURUMLAR ARASI GEÇİŞ

Kurumlar arası geçiş yaptığını aktaran Aslan, İnegöl’e gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

MUTLUYUM

Kendisinin eğitimci olduğunu belirten Aslan,

“Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yaptığım sırada atandım. Yaklaşık 29 yıl kamu hizmeti görevinde bulundum. Bu hizmetlerin içerisinde öğretmenlik, okul idaresi ve İlçe Milli Eğitimlerde görev yaptım. Bursa’da yaklaşık 16 yıl çalıştım. Bundan sonra Türkiye İş Kurumuna bağlı İnegöl Hizmet Merkezinde görev yapmaktan mutluluk duyacağım” diye konuştu.

Aslen Giresunlu olduğunu aktaran Aslan, Bursa’nın dışında Erzurum ve Gümüşhane’de çalıştığını ve 2 çocuk babası olduğunu söyledi.

7 AY SONRA ATAMA

Bu arada 8 yıldan beri İnegöl’de görev yapan İnegöl Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Haliloğlu, Mart ayında Kırklareli Üniversitesi’ne Daire Başkanı olarak atanmıştı.