Xiaomi’nin uygun fiyatlı tableti ortaya çıktı! Xiaomi’nin uygun fiyatlı tableti ortaya çıktı!
İnegöl’de özellikle 1995 ve sonra yayıncılık sektörü noktasında farklı bir yeri olan Süper Kanal TV yaptığı programlar ve şehrin farklı noktalarından canlı yayınları ile İnegöl halkını o dönem adeta ekranlara kilitliyordu.

Özellikle bu dönemde amatör ruhla yapılan yayıncılık kendinden söz ettirir noktada idi.

KIZILCIKLI DA KATILDI
Yayın Yönetmeni rahmetli Murat Parlak’ın öğrencileri içlerinde yayıncılık aşkı ile İnegöl halkına yerelde şartların çok zor olduğu dönemde stüdyo içi ve şehrin farklı noktalarından yaptıkları yayınlar ile kendinden söz eder durumdaydı.

Bu zor şartlarda özverileri ile bu yayıncılığa katkı sunan; Nurettin Uslu, Abdullah Dağcı, Naci Bayav, Sevgi Çetin, Şükriye Arıcı, Vedat Baykay, Hasan Özdemir, Sezgin Güler, Erdal Bayraktar, Emin Süküt, Umut İnce, Seyfi İnan Usta, Yakup Uzer, o dönemde siyasi programlar yapan AK Parti eski Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı Pazar günü Şahin Piknik alanında bir araya gelerek o günleri yâd etti, özlem giderdiler.

GELENEKSEL HALE GELECEK
Aynı ekipten İbrahim Çoban ve Mustafa Dündar Koşumcu’nun özel nedenlerden katılamadığı bu buluşmada, bu ekibin en eski üyeleri olan rahmetli Murat Parlak ve Kemal Sevim için de dua edildi.

Programın organizasyonunda emeği olan Vedat Baykay İnegöl’e yayıncılık aracılığı ile kamu hizmeti yapmış olmanın gururunu her zaman yaşayacaklarını belirttiği açıklamasında

“Amacımız bu değerli insanlar birlikteliklerini kalıcı kılmaktır. Bu nedenle bu buluşmayı geleneksel hale getireceğiz” dedi.