Bildim Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Yılmaz Şimşek yaptığı açıklamada;

"Etüt ile hizmete başlayan Bildim Eğitim Kurumları, ana okulu, ilkokul ve ortaokulun ardından bünyesinde liseyi açtı. İnegöl'ün güvenine ve desteğine layık olmaya çalışacağız. Başladığımızdan bugüne İnegöl'de en iyisi olmak noktasında gayret ediyoruz. Özveriyle çalışıyoruz. Öğrencilerimize katkı sağlamayı temel felsefe edinmiş bulunmaktayız. Biz tüccar, esnaf değiliz önceliğimiz öğrencilerimizdir."

İnegöl Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu İnegöl Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu

İNEGÖL EĞİTİMİNDE BİR İLK

"Akademik lise olarak İnegöl'de ilk defa bu hususta hizmet vereceğiz. Üniversite okumak isteyen öğrencilerimizi okulumuza davet ediyoruz. Öğrencilerimizi seviye değerlendirme testine alıp kendi bireysel yetenekleri doğrultusunda onları geliştirmeye çalışacağız. İnegöl'ümüze bizlere sahip çıktığı için teşekkür ediyorum."

"Müdürlerimizle birlikte İnegöl halkına hizmet etmeye çalışıyoruz. Okullarımızın tamamı teşvik listesinde tercih edilebilecek kurumlardır. Tercihleri bekliyoruz. Elimizden geldiği kadar en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. 9'uncu sınıftan itibaren tüm sınıf öğrencilerimizi alıyoruz. 11. ve 12. sınıfların eğitimleri kursumuzda devam ediyor."

ÜNİVERSİTE MERKEZLİ EĞİTİM

"Üniversite merkezli olduğumuz için şuanda eğitimler sürüyor. Biz hem hazırlık kursu hem de lise olduğumuz için akademik dedik ve o yüzden üniversite odaklı diyoruz. Bu ciddi bir ayrıcalıktır. Alanyurt köy girişindeki lisemizde 10 Eylül'de dersler başlayacaktır. İnşallah diğer kurumlarımız gibi kısa sürede rüştünü ispat edecek.

Lisemizde 307 kontenjanımız var. Açılışa özel olarak TEOG sınav sonuçlarına göre özel indirimler uyguluyoruz. Bugünden itibaren ilk müracaat eden 50 öğrenciye de özel indirimlerimiz var" dedi.