GÜVENLİ BİR ALAN OLDU
Şehrin dört bir yanında yaptığı yatırımlarla İnegöl'ü modern bir şehre dönüştürmeye çalışan İnegöl Belediyesi, Turgutalp Mahallesi'nde kullanışsız ve eski haldeki çocuk parkında yaptığı düzenleme ile alanı güvenli bir çocuk oyun alanına çevirdi.
HEM MERKEZDE HEM KIRSALDA ÇALIŞIYORUZ
Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, yenilenen yüzüyle çocukların ilgi odağı haline gelen çocuk oyun alanı ve fitness aletlerinin bulunduğu alanda bir açıklama yaparak parkın hizmete girdiğini duyurdu.
Adil Kansu, burada yaptığı açıklamada İnegöl Belediyesi olarak hem kırsal mahallelerde hem merkez mahallelerde yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta Mesudiye Mahallesinde Zencefil ve Betül Sokakta çocuk oyun alanı, fitness aletleri ve otoparkın hizmete girdiğini hatırlatan Kansu,
"Ayrıca Akhisar Mahallesi İlhan Sokak ve Süleymaniye Mahallesi Yücel Sokakta çocuk oyun parklarımızı devreye soktuk. Bugün de Turgutalp Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde bulunan çocuk oyun alanımızı hizmete açıyoruz" dedi.
NEZİH BİR OYUN ALANINA DÖNÜŞTÜ
Eski halinden eser kalmayan çocuk oyun alanının yaklaşık 300 m2'lik bir alan olduğunu belirten Adil Kansu,
"180 m2'si çocuk oyun alanı, 120 m2'si de fitness aletlerinin bulunduğu alan. Çocuklar düştüğünde zarar görmesin diye zeminine de desenli ve renkli kauçuk uyguladık.
Mevcut ağaçları da koruyarak etrafı çevrili nezih bir çocuk oyun alanı yaptık. İnşallah mahalle sakinlerimizin evlatları burada güvenli ve rahat bir şekilde enerjilerini sarf ederler" diye konuştu.
PARK SAYILARI ARTACAK
Adil Kansu, şehrin farklı noktalarında benzer uygulamalarla ilgili çalışmaların sürdüğüne de vurgu yaparak şöyle konuştu: "Çalışmalarımız farklı alanlarda devam ediyor.
Bilindiği üzere Hamidiye Mahallesi Kaplan Sokak ve Gül Sokakta çalışmalarımız devam ediyor. Sayılarımız sürekli artacak. İnşallah Yeni Mahalle Pınar Sokakta ve Fatih Mahallesinde Ahıskalıların anıt parkını yapmaya devam ediyoruz. Onu da yakında hizmete açacağız.
Çalışmalarımız yılsonuna kadar yoğun bir şekilde devam edecek. Ben parkımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum."
MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Turgutalp Mahallesi Muhtarı Beşir Alıç ise:
"Mahallemizde yapılmış olan çocuk parkımız hizmete girdi. Mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum. Mahallemizde çok güzel şeyler yapıldı. Az ileride bir otoparkımız hizmete girdi. Bundan sonra da Aslan Sokakta yine bir park yapılacak.
Bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a ve Başkan Yardımcılarına teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"