CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar'a geçtiğimiz günlerde bıçakla saldırı girişiminde bulunulmuştu.
ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Büyükışıklar dün İlçe Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "18 Ekim Salı günü saat 17.30 civarında 16 suçtan sabıkalı denetimli serbestlik KHK'sından faydalanan 1984 doğumlu Emrah Kalkan isimli şahıs ilçe binamıza gelerek Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir televizyon kanalında yaptığı konuşmasına sinirlendiğini ve bu sebepden hayatında hiç tanımadığı hatta yüzüne bakarak başkan kim diye sorduğu ilçe başkanını kalbinden bıçaklamaya geldiğini söylemiştir. Partililerimizin ve bizleri seven dostlarımızın çabaları ile eylemini gerçekleştiremeden etkisiz hale getirilerek emniyet ekiplerine teslim edilmiştir"
DENETİMLİ SERBEST BIRAKILDILAR
"FETÖ ile mücadele ediyoruz diyerek, sadece Devletin izin verdiği sendikalara üye olan, ya da devletin açılmasına izin verdiği bankalara okul aidatı, küçük birikim veya kira benzeri para yatıranları yargılama sürecini başlatmayarak OHAL süresini uzatıp Demokrasiyi ve Hukuku askıya alıp cezaevlerinde tutanlar aşırı doluluktan dolayı bu insanları denetimli serbest bırakmıştır. İktidarın 14 yılda yarattığı kutuplaşma, kin, nefret ve kavga tohumlarının sonucu gerçekleşen bu üzücü saldırının hiçbir partilimizin canı yanmadan sonuçlanmış olması en büyük tesellimizdir"
MOBELERDEN BULUNUR
"Bu insanların infaz cezaları dururken ve geçmiş suçlarına baktığımızda tamamı profesyonel şekilde işlenen suçlar olduğunu görüyorsak. Parti binamıza 177 promil alkollü sadece bir adet bıçak ile gelebilmesi şahsın anlattığı öfke kontrolü sorunu olmadığı aşikardır. Bizlere yapılan bu saldırıya yön veren ya da destek veren ya da yaptıranların yüce Türk adaleti tarafından geriye dönük MOBESE kayıtları incelenerek çıkarılacağından en ufak şüphemiz yoktur. Zira halkın vergisi ile yılda 1 milyon TL kira verildiği söylenen Mobeselerin esas kuruluş amacı tamda budur"
HER ŞEYİ GÖZE ALDIK
"Göreve geldiğimiz bir yıllık süreçte ben ve 16 yol arkadaşım, yoldaşım ve dostlarım bir tek şeyi hedefledik. Birlikte yaşadığımız İnegöl'ün daha iyi daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir olması için doğruya doğru yanlışa yanlış diyerek korkmadan muhalefet görevimizi yaptık. Bundan sonrada çok değerli CHP Örgütümüzün bizler verdiği güç, destek ve azim ile devrimci ruhumuzu kaybetmeden bizleri korkutmak isteyenlere inat sesimizi çok daha fazla yükselteceğiz. Bizler bu görevin hakkını vermek için her şeyi göze aldık. Ne baskılar, ne şiddet nede sizin Faşizminiz bizleri yıldıramaz. Korkmuyoruz, yılmıyoruz Genel Başkanımızın da söylediği "Bir canım var o da bu memleket, ülke ve millet için feda olsun." Sözünün altına imza atıyoruz"

Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor