İlçe Spor Müdürlüğü'nün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı dolayısıyla düzenlediği etkinlikleri bugün sona eriyor. Etkinlikler kapsamında dün basın mensupları ile İlçe Spor Müdürlüğü personeli Kapalı Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret

BASIN FARKLI KAZANDI

İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel'in de forma giydiği karşılaşmada basından Genç Gazete'den Ersoy İşitmez ve Cem Taşkıner, Yıldırım Gazetesi'nden Yavuz Yılmaz ve Erdoğan Gündüz, Süper Kanal'dan Seyfettin Aras, Anadolu Ajansı'ndan Şaban Kılıçcı, Haber Yorum Gazetesi'nden Onurhan Bayraktar, Okur Gazetesi'nden Serhat Çiçek ve E-İnegöl'den Salih Bilal Aslan mücadele etti. Belediyespor antrenörlerinden Murat Endes'in yönettiği karşılaşmayı basın mensupları Salih (3), Ersoy ve Yavuz'un golleriyle 5-1 kazandı.

KURT'TAN MADALYA

Karşılaşmanın ardından birinci ve ikincilere madalyaları İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Belediye Spor İşleri Müdürü Hüseyin Kurt ve İlçe Spor Müdür Vekili Osman Gümüş tarafından takdim edildi. Basın mensupları İlçe Spor Müdürlüğü'ne karşılaşma için teşekkür etti.