SALDIRIYI NEFRETLE KINIYORUM

Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı

Parti binasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile partililerin katıldığı basın toplantısında konuşan İlçe Başkanı Adem Demirel,

"İstanbul'da meydana gelen saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri nefretle kınıyorum. Rabbimden bu saldırıyı gerçekleştiren terör örgütüne kahhar ismi şerifi ile kahretmesini diliyorum" dedi.

ŞEHİT AİLELERİN SOFRASINDA İFTAR

Ramazan faaliyetlerine değinen Başkan Adem Demirel,

"Ramazan iftarları konusunda çok kalabalık ortamlarından ziyade başkanlarımız ve yöneticilerimiz ile beraber genelde fakir, şehit ve yetim ailelerinin sofralarına katıldık. Teşkilatımız marifetiyle de 50 bin TL tutarında alışveriş fişi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. STK'ların davet ettiği iftarlara katılmaya gayret ettik ve sahur programlarına katıldık. Parti bayramlaşma programımız 5 Temmuz Salı günü saat 18.00'da Hatıra Çay Bahçesinde yapılacaktır" diye konuştu.

BİRİLERİNİN CANI BÖYLE İSTİYOR

Gündemde yer alan görevden alınma söylemlerine cevap veren Demirel,

"Bununla alakalı il başkanımız geçtiğimiz günlerde açıklama yaptı. Birilerinin canı böyle istedi diye AK Parti durup dururken ilçe yönetimini görevden almaz.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum değil görevden almak İnegöl siyaset tarihinde %70,4 oranında rekor bir oy aldığı için iltifata, takdire maruz kalması gerekiyor diye düşünüyorum. Birilerinin canı böyle istiyor olabilir onların takdiri" dedi.

İYİ NİYETLİ AMA...

İlçe Başkanı Adem Demirel, Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ile İGİAD Başkanı Hakan Özdemir'in yaptığı açıklamalara ilişkin ise şu şekilde konuştu;

"Kent Konseyi başkanımız Haydar Cerrah, İmam Hatip Lisesinden bizim kardeşimiz, açıklamalarına ben katılmıyorum.

Kastını aşan bir açıklama olduğunu düşünüyorum ama sonuçta insanız ve biz o arkadaşımızın iyi niyetinden şüphemiz yok. Bazen insanlar böyle farkına varmadan kastını aşan açıklamalarda bulunabiliyor. Yine de kendisini seviyoruz."

ÖZDEMİR'E SİYASET DAVETİ

"İnegöl Genç İşadamları Derneği başkanından daha seviyeli bir açıklama beklerdim. Özellikle sonunda kullandığı cümleler kendisine hiç yakışmadı. Başkan olduğu STK'ya yakışmadı. Keşke İnegöl'ün yararına olacak açıklamalar yapabilseydi.

Kendisi muhalefet olmadığından da bahsediyor kendisi çokta meraklıysa muhalefette her hangi bir partide görev de alabilir bizde kendisini karşımızda görmekten mutluluk duyarız."

"CEVAP BİLE VERMEYECEĞİM"

Kendisi hakkında yapılan eleştirilere de değinen Belediye Başkanı Alinur Aktaş,

"Söylenecek çok fazla bir şey yok. İlçe başkanımız gerekli şeyleri açıkladı. Cevap verilecek şeylere cevap verilir.

İnegöl tarihinde bu kadar talihsiz açıklamaların olduğu hiçbir dönem olmadı. Ben cevap bile vermeyeceğim. Eğer susuyorsak bilin ki suçluğumuzdan değil söylenen sözlerin şekline şemailine bakar ondan sonra konuşuruz" dedi.