AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, Daraltılmış İlçe Danışma Toplantısını gerçekleştirdi. Sani Konukoğlu Konferans Salonunda yapılan toplantı, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

İlçe Başkanı Mustafa Ersan yaptığı açıklamada;

10 Aralık 2017 tarihinde kutlu davamızda, şanlı hizmet bayrağımızı devraldık. Ana kademeden kadın kollarımıza, Gençlik kollarımızdan mahalle teşkilatlarımıza Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yüce ceddimiz gibi İslam'a hadim, dünyaya hakim, bir millet olacağımız şuuru ve isteği ile yenilendik ve çalışmalarımıza zaman kaybetmeden başladık."

BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLE

"Dünyanın en iyi liderine, en iyi il başkanına, en iyi Büyükşehir Belediye Başkanına, en iyi ilçe Belediye başkanına sahibiz. Böyle büyük bir aile teşkilatına sahip olduğum için Allah'a şükür ediyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımızın buyurduğu gibi metal yorgunluğu bitip diriliş hareketi başladı. Reisimizden gördüğümüz gibi hiçbir zaman siyasi ikbal peşinde olmadan milletimize hizmet yolunda tüm teşkilatımızla beraber azami gayreti gösteriyoruz."

ENGELLERE ALDIRMIYORUZ

"Kardeşlerim bizler her zaman her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanan insanlarız. Bizler bu davaya gönül vermiş fertler olarak hiçbir zaman önümüze çıkan engellere aldırmayacak yılmadan yıkılmadan davamız için çalışacağız.

Hiç bir düşünce ve hiçbir güç bizleri inandığımız uğurda davamız ve milletimiz için vereceğimiz mücadelede yıldırmayacak, aksine güçlendirecektir."

REİSİN KARDEŞLERİYİZ

"Önümüzde yerel ve milletimizin var olma seçimi olan başkanlık seçimi var. Önemle ve hassasiyetle vurgulamak istiyorum ki, bu milletin dirilişi için, üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız.

Bizler, partimize daha fazla katkı sağlamak için hep beraber, kol kola kırmadan, kırılmadan sadece Allah'ın rızasını kazanmayı düşünerek gecemizi gündüzümüze katarak bütün zorluklara rağmen yılmayan, vazgeçmeyen reisimizin İnegöl'deki kardeşleri olarak yolumuza devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"

"Allah'ın yardım ve inayeti ile başarımızdan en ufak bir şüphemiz yoktur. Hepinizden ALLAH razı olsun. Rabbim yolumuzu daim kılsın. Rabbim bu hak davadan bizleri ayırmasın. Çalışmalarımızı hayırlı eylesin." Diye konuştu.

Ersan'ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.