AVM Sergi salonunda açılışı yapılan sergi öncesi konuşan okul müdürü Mustafa Öztürk, sergide okul öğrencilerinin Mobilya ve İç Mekan Tasarımı, El Sanatları ile Görsel Sanatlar eserlerinin sergilendiğini söyledi.

O Okuldan Bursa'da Bilim Fuarı O Okuldan Bursa'da Bilim Fuarı

Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nin özel eğitime gereksinim duyan öğrencilere hizmet verdiğini belirten Öztürk, okulun ilçemizde özel eğitim ve mesleki eğitim merkezi türündeki tek okul olduğunu aktardı.

MEZUNİYET SEVİNCİ

Serginin bu yıl ikincisini açtıklarını belirten Öztürk,

"Öğrencilerimiz sene içerisinde el emekleriyle ortaya çıkardığı eserlerini İnegöl AVM'nin sergi salonunda görücüye çıkardılar. Öğrencilerimiz kendilerine imkan sağlandığında güzel eserler ortaya çıkarabiliyorlar.

Okulumuzda 117 öğrencimiz mevcut. Bu sene 4'üncü yıl ve ilk mezunlarımızı vereceğiz. İnegöl'de bu tür bir okulun ilk defa mezun verecek olması çok önemli."

CUMA GÜNÜNE KADAR AÇIK

"Sergimiz Cuma gününe kadar izlenime açık olacak. Okulumuzdaki öğrencilerin tümünün sergide emeği var. Sergimize katılan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican'ın katılımıyla serginin açılışı yapıldı.