Protokol öncesi Oda Başkanı Sezai Çelik yaptığı açıklamada;

"Çiftçilerimizin menfaati için protokoller yapmaktayız. Gerek eğitim gerekse sağlık sektörü olmak üzere diğer sektörlerle çiftçilerimize avantaj sağlayacak görüşmeler yapmaktayız. İnegöl'ümüze Bahçeşehir Koleji geldi. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmet verecekler."

YÜZDE 10 İNDİRİM

"Şuanda çalışmaları sürüyor. Kolej yetkilileri ile oda olarak bir protokol yapacağız. Bu protokol %10'luk bir indirimi kapsıyor. İnegöl'de ki çiftçilerimize, çiftçi çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİME BAŞLIYOR

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: "Cari açık yüzde 2.5’in altında olacak" Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: "Cari açık yüzde 2.5’in altında olacak"

Bahçeşehir Koleji Kurumsal İletişim Uzmanı Nurcan Gümüşbaş Ferik ise Bahçeşehir Koleji İnegöl Kampüsü 2018-2019 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacağını ifade ederek, "Bahçeşehir Koleji İnegöl Kampüsünde; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi kademeleri bulunacak."

EĞİTİM İÇİN HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

"Bahçeşehir Koleji İnegöl Kampüsü'nde tam donanımlı bilim laboratuvarı, müzik, resim, teknoloji, tasarım atölyeleri ve STEM Center bulunuyor. 350 kişilik konferans salonu, kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunun da bulunduğu kampüs, sosyal olanaklarıyla da öğrencilere tam donanımlı bir kampüste eğitim görmenin ayrıcalığını yaşatmak üzere hazırlandı."

GELECEĞE HAZIRLIYOR

"Bahçeşehir Koleji algoritmik düşünme becerilerini erken yaşta kazandıran, disiplinler arası çalışma ortamı sunan ve eğitime üretim odaklı yaklaşan STEM+A eğitiminin Türkiye'deki öncülüğünü yapıyor.

Farklı disiplinleri bir arada edindirme ilkesine dayanan ve adını Science (Fen), Technology (Teknoloji), Engineering (Mühendislik), Mathematics (Matematik) ve Art (Sanat) kelimelerinin baş harflerinden adını alan STEM+A eğitimi Bahçeşehir Kolejinin tüm kampüslerinde Erken Çocukluk Eğitiminden itibaren uygulanıyor" diye konuştu.

PROTOKOL İMZALANDI

Konuşmaların ardından protokol imzalandı. Protokol çerçevesinde, Ziraat Odası'na kayıtlı üyeler %10'luk eğitim indiriminden faydalanacak