CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, milli bayramların Türkiye için taşıdığı öneme ve bu özel günlerin ulusal tarih içindeki yerine dikkat çekti.

Şahin mesajında, "Bütün milli bayramlarımız ülkemiz ve milletimiz açısından büyük önem taşıyan, milletimizin her taşına akıttığı kan ve göz yaşıyla hasıl bulmuş varoluşumuzu ifade eden çok değerli günlerdir. Bizlerin birkaç manalı söz ve anmayla geçirdiğimiz bu özel günlerde, atalarımızın asla bedeli ödenemeyecek büyük emekleri vardır," ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi’nden Mahalle Ziyaretleri Saadet Partisi’nden Mahalle Ziyaretleri

Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı bayramı vurgulayarak, "Bugün bir bayrak altında bütün bir ülke olarak yaşamamızda emekleri geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun," dedi.

Bu özel günün, Türkiye'nin geleceği olan çocuklara yönelik eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerine daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirten Şahin, bayramın, milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirme fırsatı sunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi