Alyans Düğün Salonunda bayramın 1. günü gerçekleştirilen programda konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş;

"29 güzel günden sonra bugün bayramı kutluyoruz. Ramazan Bayramının ülkemize milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Bizler bayrama sağ selamet ulaşırken ömrü vefa etmeyenler oldu. Ben onları rahmetle anmak istiyorum. Erol kardeşimizi elim bir kaza sonrasında kaybettik Allah nur içerisinde yatırsın" dedi.

MODERN YENİ HUZUREVİ

Başkan Aktaş şöyle devam etti;

"6 ayrı ülkede iftar çadırları açtık erzak paketleri dağıttık. Kardeş şehirlerimizde iftar programları yaptık.

Modern yeni huzur evimiz olacak. huzur evi ile alakalı sponsor olan Mehmet Göztepe ve evlatlarına çok teşekkür ediyorum."

SEÇMENDEN SİYASİLERE MESAJ

Genel seçimlerde seçmenin mesaj verdiğini belirten CHP Bursa milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu;

"7 Haziran seçimlerinden sonra milletimizin verdiği mesajı çok iyi anladık. Milletimiz bizden uzlaşma birlik beraberlik sorunları birlikte çözme mesajları verdi. Bizde bunu algıladık o günden beride tamamen uzlaşmacı kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik kardeşlik içinde çalışmalarımıza başladık.

Ramazan ayı süresince birlik beraberliğimiz en üst seviyedeydi. Ben bu bayramda herkesin dilediği tüm dileklerin bayramdan sonrada devam etmesini tüm insanlığa İslam alemine birlik beraberlik huzur getirmesini diliyorum" diye konuştu.

EN ÇOK ÇOCUKLAR MUTLU OLUYOR

Bayramlarda en çok çocukların mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Ali Akça ise şunlardı konuştu;

"İnsanlar bayramlarda mutlu huzurlu olmayı arzu ederler. Hayata baktığınız bir cephesinde acılar vardır. Hayat için acılar ve mutlulukların bir bütünüdür. Bunun ile beraber biz insan olarak bayram dendiğinde inadına mutlu olmayı arzu ederiz.

Bayram kelimesini duyduğumuzda gözlerimizde bir mutluluk olur ama işin doğrusu bayramlarda en çok çocuklar mutlu olur. Zannedersem kirlenmedikleri için mutlu olurlar."

BAYRAMDA ÇALIŞANLAR UNUTULMADI

Yapılan konuşmaların ardından hayatını kaybeden Erol Çetinkaya için dua edildi.

Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor

Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, Huzurevi, Emniyet Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ile Yenice Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi.

Ziyaretlerde huzurevinde kalan yaşlılar ile görev başında olanlarla bayramlaşıldı.