SELÇUKLU MİMARİSİ İLE YAPILDI
İnegöl OSB müdürlüğünün hayırseverler adına yaptırdığı ve Selçuklu mimarisi ile dikkatleri üzerine çeken, 5,5 Milyon TL'ye mal olan İnegöl OSB ortaokulu, bugün Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın da katılımıyla saat 11.00'de yapılacak törenle açılacak.
ANAHTAR TESLİM OKUL
Akhisar Mahallesi'nde OSB yönetimi tarafından yaptırılan 24 derslikli okul görünümüyle dikkat çekerken, okul anahtar teslim olarak teslim edildi.
Birçok özelliğiyle İnegöl'de ilk olan okul, 2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitim vermeye başladı.
ŞAHİN'DEN DAVET
İnegöl Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin, ülke eğitimine katlı sağlamak amacıyla geçen yıl yapımına başlanan ortaokulu, 1 yıldan kısa bir sürede tamamladıklarını ve yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışladıklarını söyledi.
Yaklaşık 5,5 milyon liraya mal olan 24 derslikli ortaokulun, 554 öğrenci ile eğitim öğretim faaliyetlerine başladığını belirten Zeki Şahin,
"Bölgemizin olanaklarının yanı sıra bölgemizdeki sanayicilerimizin değerli katkıları ile yaptırdığımız bu değerli eğitim kurumunun resmi açılış töreni Milli Eğitim Bakanımız sayın Dr. İsmet Yılmaz tarafından yapılacak. Bu anlamlı törenimizde ilçe halkımız yaramızda görmekten onur duyarız" dedi.

AUZEF Öğrencilerine Müjde! AUZEF Öğrencilerine Müjde!