6,5 TON UN TOPLANDI
İHH İnegöl tarafından başlatılan "Halep Yanıyor, İnsanlar Ölüyor" yardım kampanyası doğrultusunda İnegöl Okyanus Koleji'nde de yardım çalışmaları başlatıldı. Okyanus Koleji Müdürlüğünce tüm veli ve öğrencilere en çok yardım toplayan sınıfa ödül verileceği duyuruldu.
Heyecanla birbirleri ile yarışan sınıflar en çok yardımı toplayabilmek için hafta boyunca yakınlarına duyurular yaptılar. Bu yarışın sonunda Özel İnegöl Okyanus Koleji Ortaokulu sınıflarından 6/B en çok yardımı toplayan sınıf olarak ödül almayı hak etti.
Toplamda tüm Okyanus Koleji öğrencileri kampanya için 130 çuval(6,5 ton) un topladılar. Toplanan unlar 25 Kasım Cuma günü Okyanus Koleji Kampüsü'ne gelen yardım kampanyası aracına öğrenciler ile birlikte yüklendi.
GÖZYAŞI VE ÜZÜNTÜ DİNSİN
Özel İnegöl Okyanus Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Baştürk yaptığı açıklamada; "Amacımız öğrencilerimize yardımlaşmayı öğretmek, zor durumda olan Müslüman kardeşlerimize bir nebze de olsa buradan yardım etmek ve onların üzüntülerini paylaşmaktır.
Öğrencilerimiz Halep yanıyor kampanyasını ailelerini ve çevrelerine anlatarak büyük katkıda bulunmuşlardır. Büyük bir özveri ile destek veren öğrencilerimize ve velilerimize, hayırsever İnegöl halkımıza ve Okyanus çalışanlarına teşekkür ederim, tek isteğimiz komşu ülkemiz olan Suriye'de gözyaşı ve üzüntünün dinmesi ve onların normal hayat yaşantılarına dönmeleridir" dedi.

Yabancı öğretim görevlilerinden liseli öğrencilere İngilizce dersi Yabancı öğretim görevlilerinden liseli öğrencilere İngilizce dersi