Yenice Sahası Modernizasyon Projesi'nde Son Aşamaya Gelindi! Yenice Sahası Modernizasyon Projesi'nde Son Aşamaya Gelindi!
Alanyurtspor’un teknik sorumlusu Yunus Memiş, yaptığı açıklamada;

“Bu hafta sonu kulüp tarihi açısından çok önemli bir maça çıkacağız. Rakibimiz Bursa’nın güçlü takımlarından Ertuğrulgazi Meskenspor. 3 puan almak için her şeyimizi sahaya koyacagız. Oyuncularıma güveniyorum” dedi.

OYNADIĞIMIZ OYUNUN KARŞILIĞI BU DEĞİL

Geçen hafta Yavuzselim ile oynanan ve 1-1 berabere biten maça da değinen Memiş; “Oyunun başında 1-0 öne geçmemize rağmen rakibin gole çok erken cevap vermesine engel olamadık. Kalemize gelen tek şutun gol olması ve çok baskılı oynamamıza rağmen sahadan galip ayrılamamak herkesi çok üzdü.

Taraftarlarımıza güzel bir galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. Oynadığımız oyuna göre karşılığını alamadık diyebilirim. İnşallah bu hafta sonu galip gelerek bu hasrete son vereceğiz”

SON ANA KADAR SAVAŞACAĞIZ

“Bu sene 1.kümede çok iyi bir hava yakaladık. Play off oynamak hedefimizdi bunu da başardık. Ancak buraya kadar gelip Süper Amatörü kaçırmak da istemiyoruz. Her zaman son ana kadar elimizden geleni yapacağımızı ve İnegöl’ü en iyi şekilde temsil edeceğimizi söylemiştik.

Artık son 90 dakika için sahaya çıkacağız. Bize yakışan oyunu sergileyip galip gelerek süper amatöre çıkacağız” diye konuştu.

SPORSEVERLERİ BEKLİYORUM

Memiş, açıklamalarını şöyle tamamladı:

“İnegöllü sporseverleri, bizlerin her zaman yanında olan Belediye Başkanımızı, değerli basınımızı Pazar günü Yenişehir’de bizleri desteğe bekliyoruz. Taraftarlarımızla tek yürek olup, İnegöl’ümüze bir Süper Amatör takımı daha kazandırmak istiyoruz”