Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşanan korkutan 4 araçlı zincirleme trafik kazası sabahın erken saatlerinde meydana geldi. Kazanın ardından olay yerine sevk edilen ekipler, yaralılara müdahalede bulundu. Ancak araca sıkışan bir yolcunun dramı, olayın daha da vahametini gözler önüne serdi.

kaza aglama (6)

Daha Az Kaygılı Bir Geleceğe Sahip Olmak İsteyenler İçin Öneriler Daha Az Kaygılı Bir Geleceğe Sahip Olmak İsteyenler İçin Öneriler

Kaza Anında Araca Sıkışan Yolcunun Dramı

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Doğan Demircioğlu Caddesi ve Ulus Caddesi kesişiminde meydana gelen kazada, 3 minivan ve 1 panelvan karıştı. Olay yerine hızla intikal eden polis, ambulans ve itfaiye ekipleri, kaza sonrası meydana gelen kaosu kontrol altına almaya çalıştı.

kaza aglama (5)

Yaralıların Kurtarılma Anı

Panelvan araçta sıkışan sürücü ve yolcu için kurtarma çalışmaları başlatıldı. Bu sırada araç içerisinde sıkışan yolcu, acılar içerisinde ağlayarak kurtarılacağı anı bekledi.

"Kazazedeleri görünce yüreğim ağzıma geldi. O anı unutamam." - Görgü tanığı

kaza aglama (2)

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne Sevk

Ekiplerce kurtarılan 2 yaralı, hemen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak kaza ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşandı.

kaza aglama (1)

Şaşırtıcı Buluntular

Yaralıların tedavisinin ardından yapılan araştırmalarda, panelvan araçta 1 adet uyuşturucu içme aparatı ve 1 adet pompalı tüfek bulundu. Bu durum kazanın sebebini ve sonuçlarını farklı bir boyuta taşıdı. Ekipler, konuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR